;

PISTOLETE AJRI AMiO AM-02632 (PT-14)

(0 Vleresime)

700 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • Pistoleta e ajrit me trup alumini përdoret për pastrimin e sipërfaqeve të pista me ajër të kompresuar. Ai është ideal për heqjen e pluhurit, rërës, grimcave etj., duke përdorur ajër të kompresuar me një presion pune prej 1.2 deri në 3 bar. Falë tre grykave të ndryshme është e mundur të punohet me të në vende të vështira për t'u aksesuar. Diametri i bashkuesit 1/4 inch (standarde) SETI PËRMBAN: 1 Pistoletën 2 adaptorë 3 gryka (të shkurtër, 6.5 cm, 9.5 cm)
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Pistoleta e ajrit me trup alumini përdoret për pastrimin e sipërfaqeve të pista me ajër të kompresuar. Ai është ideal për heqjen e pluhurit, rërës, grimcave etj., duke përdorur ajër të kompresuar me një presion pune prej 1.2 deri në 3 bar. Falë tre grykave të ndryshme është e mundur të punohet me të në vende të vështira për t'u aksesuar. Diametri i bashkuesit 1/4 inch (standarde) SETI PËRMBAN: 1 Pistoletën 2 adaptorë 3 gryka (të shkurtër, 6.5 cm, 9.5 cm)

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.