;

ALKOOL FRENASH AREXONS DOT 4 1 L - 8111

(0 Vleresime)

1,100 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • Alkool frenash me bazë sintetike për sistemet hidraulike të frenimit me disqe, me tambure dhe servo-kontrollet e makinave, të automjeteve komerciale dhe industriale, të skuterave dhe motoçikletave. KARAKTERISTIKAT: Pika e vlimit në gjendje të pastër + 260°C min. Shmang fenomenin e "bllokimit të avullit" (prania e flluskave të avullit në sistemin e frenimit). Pika e vlimit 175°C min. Pika e ngrirjes -40°C. Veti të shkëlqyera anti-korrozioni, anti-ndryshku dhe anti-oksidimi për mbrojtjen e përbërësve metalikë dhe jometalikë që përbëjnë sistemin e frenimit. Përputhshmëri totale me guarnicionet e frenave duke shmangur bymimin dhe dobësimin e guarnicioneve. Stabilitet i lartë kimik duke siguruar qëndrueshmëri në kushtet e temperaturave të larta. Mund të përdoret në makina të çdo marke, modeli dhe shkalle të ndryshme fuqie. RUAJTJA: Ruhet në paketim të pahapur, në temperaturën e dhomës, për të paktën 3 vjet. PAKETIMI: Shishe plastike PVC Sasia: 1 L
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Alkool frenash me bazë sintetike për sistemet hidraulike të frenimit me disqe, me tambure dhe servo-kontrollet e makinave, të automjeteve komerciale dhe industriale, të skuterave dhe motoçikletave. KARAKTERISTIKAT: Pika e vlimit në gjendje të pastër + 260°C min. Shmang fenomenin e "bllokimit të avullit" (prania e flluskave të avullit në sistemin e frenimit). Pika e vlimit 175°C min. Pika e ngrirjes -40°C. Veti të shkëlqyera anti-korrozioni, anti-ndryshku dhe anti-oksidimi për mbrojtjen e përbërësve metalikë dhe jometalikë që përbëjnë sistemin e frenimit. Përputhshmëri totale me guarnicionet e frenave duke shmangur bymimin dhe dobësimin e guarnicioneve. Stabilitet i lartë kimik duke siguruar qëndrueshmëri në kushtet e temperaturave të larta. Mund të përdoret në makina të çdo marke, modeli dhe shkalle të ndryshme fuqie. RUAJTJA: Ruhet në paketim të pahapur, në temperaturën e dhomës, për të paktën 3 vjet. PAKETIMI: Shishe plastike PVC Sasia: 1 L

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.