;

1-st class chemistry

(0 Vleresime)

1,700 Lekë

Shitesi: Infinity Gjendja: Ne Stok

  • 1-st class chemistry Lisciani, laborator per te kryer 50 eksperimente argetuese dhe te sigurta. Gjithçka qe ju duhet per te luajtur vjen ne nje paketim te vetem.Teper i lehte per t'u montuar, i qendrueshem dhe praktik.Ekosistem i cili ju lejon te vezhgoni se si flora dhe fauna nderveprojne me mjedisin natyror.Ato elemente qe perfshihen ne kete paketim jane: hidroksid kalciumi, karbonat natriumi, acid tartarik, tiosulfat natriumi, raft epruveta plastike, filxhan matese, pikatore pasteri, piskatore, luge, gota me ngjyra, doreza dhe syze, ditari i nje kimisti, hinke, karta speciale, tabela periodike dhe elementet si nje kimist i vertete! I rekomandueshem per femije 8 deri 12 vjec.
Sasia
Raporto

Kodi: #84576

Kategori:Nena & Femija, Lojra & formuese, Lodra

Kontakt

Shperndaje

1-st class chemistry Lisciani, laborator per te kryer 50 eksperimente argetuese dhe te sigurta. Gjithçka qe ju duhet per te luajtur vjen ne nje paketim te vetem.Teper i lehte per t'u montuar, i qendrueshem dhe praktik.Ekosistem i cili ju lejon te vezhgoni se si flora dhe fauna nderveprojne me mjedisin natyror.Ato elemente qe perfshihen ne kete paketim jane: hidroksid kalciumi, karbonat natriumi, acid tartarik, tiosulfat natriumi, raft epruveta plastike, filxhan matese, pikatore pasteri, piskatore, luge, gota me ngjyra, doreza dhe syze, ditari i nje kimisti, hinke, karta speciale, tabela periodike dhe elementet si nje kimist i vertete! I rekomandueshem per femije 8 deri 12 vjec.

Infinity

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.