;

A1 DETERGJENT PER PIANURA ME POMPE 500 mL

(0 Vleresime)

350 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • Është një pastrues i lëngshëm modern dhe me cilësi të lartë, i dizajnuar për të hequr papastërtitë e vështira nga sipërfaqet e qelqit /qeramikës në shtëpi. Formula efektive e pasuruar me aditivë special që pastrojnë dhe mbrojnë pianurat ndërsa pas aplikimit ndërtojnë një film mbrojtës kundër ngjitjes. Ky film parandalon ngjitjen e papastërtive dhe lehtëson pastrimin e rradhës. Benefitet: • Formon një film mbrojtës. • Pastron dhe mbron. • Efektive dhe eko-miqësore. Udhëzime përdorimi: Lexoni të gjithë etiketën përpara se ta përdorni këtë produkt. Përdoreni vetëm ashtu siç është rekomanduar. Produkti është gati për përdorim. 1. Spërkateni në sipërfaqen që do të trajtohet. 2. Lejoni që produkti të veprojë në sipërfaqe për disa minuta. 3. Fshijeni sipërfaqen e trajtuar me leckë të lagur dhe thajeni. Përbërësit: më pak se 5% surfaktantë të neyogjenit, parfum dhe konservues. Magazinimi: Ruhet në enën origjinale në temperaturë >5°C. Kujdes: Mbajeni larg fëmijëve. Shmangni kontaktin me sytë. Nëse gëlltitet, kërkoni ndihmë mjekësore menjëherë dhe merrni enën ose etiketën e produktit me vete tek mjeku.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Është një pastrues i lëngshëm modern dhe me cilësi të lartë, i dizajnuar për të hequr papastërtitë e vështira nga sipërfaqet e qelqit /qeramikës në shtëpi. Formula efektive e pasuruar me aditivë special që pastrojnë dhe mbrojnë pianurat ndërsa pas aplikimit ndërtojnë një film mbrojtës kundër ngjitjes. Ky film parandalon ngjitjen e papastërtive dhe lehtëson pastrimin e rradhës. Benefitet: • Formon një film mbrojtës. • Pastron dhe mbron. • Efektive dhe eko-miqësore. Udhëzime përdorimi: Lexoni të gjithë etiketën përpara se ta përdorni këtë produkt. Përdoreni vetëm ashtu siç është rekomanduar. Produkti është gati për përdorim. 1. Spërkateni në sipërfaqen që do të trajtohet. 2. Lejoni që produkti të veprojë në sipërfaqe për disa minuta. 3. Fshijeni sipërfaqen e trajtuar me leckë të lagur dhe thajeni. Përbërësit: më pak se 5% surfaktantë të neyogjenit, parfum dhe konservues. Magazinimi: Ruhet në enën origjinale në temperaturë >5°C. Kujdes: Mbajeni larg fëmijëve. Shmangni kontaktin me sytë. Nëse gëlltitet, kërkoni ndihmë mjekësore menjëherë dhe merrni enën ose etiketën e produktit me vete tek mjeku.

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.