;

A1 DETERGJENT PER FAJANCE SANITARE 500 mL

(0 Vleresime)

170 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • Largon me shumë kujdes depozitimet gëlqerore (zmërçin) dhe sapunin. Përdorimi i rregullt i produktit ndërton gradualisht një film mbrojtës në sipërfaqet e trajtuara, gjë që zvogëlon në masë të madhe mundësinë e ri-veshjes nga zmërçi. Është i lehtë për t’u përdorur, ofron zgjidhje për shumë probleme të pastrimit në shtëpi, duke kursyer kohë dhe energji. Udhëzimet për përdorim: Lexoni të gjithë etiketën përpara se ta përdorni produktin. Përdorni vetëm ashtu siç është e rekomanduar. 1. Aplikojeni produktin në mënyrë të barabartë me sfungjer në sipërfaqe. 2. Lejojeni të qëndrojë në sipërfaqe jo më shumë se 1 minutë. 3. Shpëlajeni zonën tërësisht me ujë të pastër. Nuk kërkohet pastrim me furçë!
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Largon me shumë kujdes depozitimet gëlqerore (zmërçin) dhe sapunin. Përdorimi i rregullt i produktit ndërton gradualisht një film mbrojtës në sipërfaqet e trajtuara, gjë që zvogëlon në masë të madhe mundësinë e ri-veshjes nga zmërçi. Është i lehtë për t’u përdorur, ofron zgjidhje për shumë probleme të pastrimit në shtëpi, duke kursyer kohë dhe energji. Udhëzimet për përdorim: Lexoni të gjithë etiketën përpara se ta përdorni produktin. Përdorni vetëm ashtu siç është e rekomanduar. 1. Aplikojeni produktin në mënyrë të barabartë me sfungjer në sipërfaqe. 2. Lejojeni të qëndrojë në sipërfaqe jo më shumë se 1 minutë. 3. Shpëlajeni zonën tërësisht me ujë të pastër. Nuk kërkohet pastrim me furçë!

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.