;

A1 DETERGJENT PER FAJANCE SANITARE 500 mL

(0 Vleresime)

170 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • Largon me shumë kujdes depozitimet gëlqerore (zmërçin) dhe sapunin. Përdorimi i rregullt i produktit ndërton gradualisht një film mbrojtës në sipërfaqet e trajtuara, gjë që zvogëlon në masë të madhe mundësinë e ri-veshjes nga zmërçi. Është i lehtë për t’u përdorur, ofron zgjidhje për shumë probleme të pastrimit në shtëpi, duke kursyer kohë dhe energji. Udhëzimet për përdorim: Lexoni të gjithë etiketën përpara se ta përdorni produktin. Përdorni vetëm ashtu siç është e rekomanduar. 1. Aplikojeni produktin në mënyrë të barabartë me sfungjer në sipërfaqe. 2. Lejojeni të qëndrojë në sipërfaqe jo më shumë se 1 minutë. 3. Shpëlajeni zonën tërësisht me ujë të pastër. Nuk kërkohet pastrim me furçë! Shënim: Mos e lini produktin të qëndrojë në aksesorët dushit, sipërfaqet e nikelit, argjendit, inoksit më shumë se koha e caktuar, pasi mund të shkaktojë çngjyrosjen e sipërfaqes së tyre. Përdorni doreza mbrojtëse. Përbërësit: <5% surfaktant jo-jonik, <5% acid limoni, ujë dhe CP. Magazinimi: Mbajeni produktin në vend të freskët dhe të thatë, larg rrezeve të diellit. Ruhet midis temperaturave 5-25°C. Kujdes: Mbajeni larg nga fëmijët. Nëse g?lltitet, kërkoni ndihmë mjeksore menjëherë dhe merrni etiketën ose bidonin për t’ia treguar mjekut.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Largon me shumë kujdes depozitimet gëlqerore (zmërçin) dhe sapunin. Përdorimi i rregullt i produktit ndërton gradualisht një film mbrojtës në sipërfaqet e trajtuara, gjë që zvogëlon në masë të madhe mundësinë e ri-veshjes nga zmërçi. Është i lehtë për t’u përdorur, ofron zgjidhje për shumë probleme të pastrimit në shtëpi, duke kursyer kohë dhe energji. Udhëzimet për përdorim: Lexoni të gjithë etiketën përpara se ta përdorni produktin. Përdorni vetëm ashtu siç është e rekomanduar. 1. Aplikojeni produktin në mënyrë të barabartë me sfungjer në sipërfaqe. 2. Lejojeni të qëndrojë në sipërfaqe jo më shumë se 1 minutë. 3. Shpëlajeni zonën tërësisht me ujë të pastër. Nuk kërkohet pastrim me furçë! Shënim: Mos e lini produktin të qëndrojë në aksesorët dushit, sipërfaqet e nikelit, argjendit, inoksit më shumë se koha e caktuar, pasi mund të shkaktojë çngjyrosjen e sipërfaqes së tyre. Përdorni doreza mbrojtëse. Përbërësit: <5% surfaktant jo-jonik, <5% acid limoni, ujë dhe CP. Magazinimi: Mbajeni produktin në vend të freskët dhe të thatë, larg rrezeve të diellit. Ruhet midis temperaturave 5-25°C. Kujdes: Mbajeni larg nga fëmijët. Nëse g?lltitet, kërkoni ndihmë mjeksore menjëherë dhe merrni etiketën ose bidonin për t’ia treguar mjekut.

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.