;

Baby Tab Carrot

(0 Vleresime)

2,190 Lekë

Shitesi: Alba Game Gjendja: Ne Stok

  • Kjo lodër e bukur është projektuar për fëmijët më të vegjël dhe është imitim i tabletit . Kur fiket, është një pasqyrë që pasqyron imazhin e fëmijës; Kur ndizet, pasqyra bëhet një shfaqje me imazhe të bukura të kafshëve. Jep mesazhe edukative gjithashtu ben te mundur njohjen e kafshëve dhe figurave te tjera. Keshtu femija juaj shikon, dëgjon dhe prek figurat . Ben zhvillim te mire te fjalorit
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Kjo lodër e bukur është projektuar për fëmijët më të vegjël dhe është imitim i tabletit . Kur fiket, është një pasqyrë që pasqyron imazhin e fëmijës; Kur ndizet, pasqyra bëhet një shfaqje me imazhe të bukura të kafshëve. Jep mesazhe edukative gjithashtu ben te mundur njohjen e kafshëve dhe figurave te tjera. Keshtu femija juaj shikon, dëgjon dhe prek figurat . Ben zhvillim te mire te fjalorit

Alba Game

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.