;

A1 DETERGJENT PER ENE KUZHINE CLASSIC JESHILE 500 mL

(0 Vleresime)

80 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • Krijuar për të pastruar dhe hequr yndyrnat nga sipërfaqet e enëve. Produkti është i lehtë për t’u përdorur dhe garanton një zgjidhje perfekte për çdo përdorim shtëpiak. Udhëzime për përdorim: Lexoni etiketën përpara përdorimit. Përdoreni vetëm ashtu siç është e rekomanduar. Krijoni një përzierje sapuni me 5 ml përgatitje, me 0.5L ujë të ngrohtë ose të nxeht Rekomandim: Për një numër të madh të pjatave të palara, përdorni një sasi më të madhe të përgatitjes. Magazinimi: Ruhet midis temperaturave 0-25°C. Mbajeni larg nga rrezet e diellit. Kujdes: Mbajeni larg fëmijëve. Nëse gëlltitet, kërkoni ndihmë mjeksore dhe sillni me vete enën ose etiketën e produktit tek mjeku
Sasia
Raporto

Kodi: #83251

Kategori:, ,

Kontakt

Shperndaje

Krijuar për të pastruar dhe hequr yndyrnat nga sipërfaqet e enëve. Produkti është i lehtë për t’u përdorur dhe garanton një zgjidhje perfekte për çdo përdorim shtëpiak. Udhëzime për përdorim: Lexoni etiketën përpara përdorimit. Përdoreni vetëm ashtu siç është e rekomanduar. Krijoni një përzierje sapuni me 5 ml përgatitje, me 0.5L ujë të ngrohtë ose të nxeht Rekomandim: Për një numër të madh të pjatave të palara, përdorni një sasi më të madhe të përgatitjes. Magazinimi: Ruhet midis temperaturave 0-25°C. Mbajeni larg nga rrezet e diellit. Kujdes: Mbajeni larg fëmijëve. Nëse gëlltitet, kërkoni ndihmë mjeksore dhe sillni me vete enën ose etiketën e produktit tek mjeku

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.