;

A1 DETERGJENT PASTRUES OV (PUDER) 500 g

(0 Vleresime)

110 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • Krijuar për pastrim mekanik. I përshtashëm për larjen e vaskave, lavamanëve, fajancave sanitare, pllakave, dhe sipërfaqeve të tjera të ndotura shtëpiake. Përbërja e shkëlqyer e preparatit, parandalon gërvishtjet, prandaj është ideal për pastrim pa rrezikun e gërvishtjeve. Udhëzimet për përdorim: Derdhni produktin mbi një sfungjer të lagur dhe fërkoni sipërfaqen e kontaminuar derisa të hiqet ndotja, pastaj shpëlajeni plotësisht me ujë. Përbërësit: Një kombinim i gërryesve të imët me një përbërje të përshtatshme kokrrizë- metrike, surfaktant jo-jonik <5% dhe PC. Kujdes: Mbajeni larg fëmijëve. Mos e thithni pluhurin. Në rast kontakti me sytë, shpëlajini menjëherë me shumë ujë për disa minuta dhe kërkoni këshilla mjekësore nëse simptomat vazhdojnë. Magazinimi: Ruhet në depo të brendshme dhe të thata. Mbajeni larg lagështisë. Kujdes: Mbajeni larg fëmijëve. Nëse nuk ndjeheni mirë, kërkoni ndihmë mjekësore. Nëse gëlltitet, kërkoni ndihmë mjekësore menjëherë dhe tregojini etiketën mjekut tuaj.
Sasia
Raporto

Kodi: #83245

Kategori:, ,

Kontakt

Shperndaje

Krijuar për pastrim mekanik. I përshtashëm për larjen e vaskave, lavamanëve, fajancave sanitare, pllakave, dhe sipërfaqeve të tjera të ndotura shtëpiake. Përbërja e shkëlqyer e preparatit, parandalon gërvishtjet, prandaj është ideal për pastrim pa rrezikun e gërvishtjeve. Udhëzimet për përdorim: Derdhni produktin mbi një sfungjer të lagur dhe fërkoni sipërfaqen e kontaminuar derisa të hiqet ndotja, pastaj shpëlajeni plotësisht me ujë. Përbërësit: Një kombinim i gërryesve të imët me një përbërje të përshtatshme kokrrizë- metrike, surfaktant jo-jonik <5% dhe PC. Kujdes: Mbajeni larg fëmijëve. Mos e thithni pluhurin. Në rast kontakti me sytë, shpëlajini menjëherë me shumë ujë për disa minuta dhe kërkoni këshilla mjekësore nëse simptomat vazhdojnë. Magazinimi: Ruhet në depo të brendshme dhe të thata. Mbajeni larg lagështisë. Kujdes: Mbajeni larg fëmijëve. Nëse nuk ndjeheni mirë, kërkoni ndihmë mjekësore. Nëse gëlltitet, kërkoni ndihmë mjekësore menjëherë dhe tregojini etiketën mjekut tuaj.

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.