;

A1 DETERGJENT LARES PER LAVASTOVILJE (LENG) 5 L

(0 Vleresime)

2,190 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • Produkti është krijuar posaçërisht për të lavastoviljet e enëve shtëpiake. Nuk përdoret për enët prej druri ose plastike. Udhëzimet për përdorim: Hidhni dozën e kërkuar të larjes në vendin e veçantë të lavastoviljes, sipas udhëzimeve të prodhuesit të lavastoviljes suaj. Nëse enët janë shumë të papastra ose fortësia e ujit është e lartë, shtoni dozën dhe vendoseni temperaturën në 65°C. Ky detergjent larës është i përshtatshëm për të gjitha llojet e makinave larëse (lavastoviljeve). Përbërësit: Surfaktantë jo-jonik <5%, surfaktantë anionikë <5% dhe EDTA. Magazinimi: Të ruhet në dhoma të mbyllura dhe të thata në temperatura nga 0-30°C, larg nga rrezet e diellit. Kujdes: Mbajeni larg fëmijëve. Shmangni kontaktin me sytë. Në rast kontakti me sytë, shpëlajini tërësisht me ujë për disa minuta dhe kërkoni ndihmë mjekësore.
Sasia
Raporto

Kodi: #83244

Kategori:, ,

Kontakt

Shperndaje

Produkti është krijuar posaçërisht për të lavastoviljet e enëve shtëpiake. Nuk përdoret për enët prej druri ose plastike. Udhëzimet për përdorim: Hidhni dozën e kërkuar të larjes në vendin e veçantë të lavastoviljes, sipas udhëzimeve të prodhuesit të lavastoviljes suaj. Nëse enët janë shumë të papastra ose fortësia e ujit është e lartë, shtoni dozën dhe vendoseni temperaturën në 65°C. Ky detergjent larës është i përshtatshëm për të gjitha llojet e makinave larëse (lavastoviljeve). Përbërësit: Surfaktantë jo-jonik <5%, surfaktantë anionikë <5% dhe EDTA. Magazinimi: Të ruhet në dhoma të mbyllura dhe të thata në temperatura nga 0-30°C, larg nga rrezet e diellit. Kujdes: Mbajeni larg fëmijëve. Shmangni kontaktin me sytë. Në rast kontakti me sytë, shpëlajini tërësisht me ujë për disa minuta dhe kërkoni ndihmë mjekësore.

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.