;

A1 DETERGJENT KUNDER MYKUT 5 L

(0 Vleresime)

1,150 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • Është një detergjent i lëngshëm larës dhe pastrues që vret bakteret dhe heq mykun në dhomat me lagështi të lartë si banjot dhe kuzhinat. Udhëzime për përdorim: Lexoni të gjithë etiketën e përdorimit. Përdoreni vetëm si është rekomanduar. Produkti është gati për përdorim. 1.Sprucojeni direkt mbi sipërfaqet e prekura nga myku nga një distancë 30-50 cm. 2.Lini produktin të veprojë për 30 minuta. Këshillë: Proçedura mund të përsëritet disa herë në mënyrë që përbërësit aktiv të arrijnë rrënjët e mykut. Shënim: Nuk kërkohet pastrim paraprak i sipërfaqes. Sipërfaqet e trajtuara mund të rilyhen edhe pa u tharë plotësisht. Doza e rekomanduar: 100-140 ml/m2. Përbërësit: Hipoklorit natriumi (shkuma aktive) <5% dhe parfum. Magazinimi: Ruhet në enën origjinale midis temperaturave 5-30°C. Mbahet larg rrezeve të diellit. Kujdes: Mbajeni larg fëmijëve. Nëse nuk ndjeheni mirë, kërkoni ndihmë mjekësore. Nëse gëlltitet, kërkoni ndihmë mjekësore menjëherë dhe tregojini etiketën mjekut tuaj.
Sasia
Raporto

Kodi: #83242

Kategori:, ,

Kontakt

Shperndaje

Është një detergjent i lëngshëm larës dhe pastrues që vret bakteret dhe heq mykun në dhomat me lagështi të lartë si banjot dhe kuzhinat. Udhëzime për përdorim: Lexoni të gjithë etiketën e përdorimit. Përdoreni vetëm si është rekomanduar. Produkti është gati për përdorim. 1.Sprucojeni direkt mbi sipërfaqet e prekura nga myku nga një distancë 30-50 cm. 2.Lini produktin të veprojë për 30 minuta. Këshillë: Proçedura mund të përsëritet disa herë në mënyrë që përbërësit aktiv të arrijnë rrënjët e mykut. Shënim: Nuk kërkohet pastrim paraprak i sipërfaqes. Sipërfaqet e trajtuara mund të rilyhen edhe pa u tharë plotësisht. Doza e rekomanduar: 100-140 ml/m2. Përbërësit: Hipoklorit natriumi (shkuma aktive) <5% dhe parfum. Magazinimi: Ruhet në enën origjinale midis temperaturave 5-30°C. Mbahet larg rrezeve të diellit. Kujdes: Mbajeni larg fëmijëve. Nëse nuk ndjeheni mirë, kërkoni ndihmë mjekësore. Nëse gëlltitet, kërkoni ndihmë mjekësore menjëherë dhe tregojini etiketën mjekut tuaj.

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.