;

A1 DETERGJENT ANTIKALKARE 500 mL

(0 Vleresime)

170 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • Detergjent i cili hyn në kontakt me kripërat e kalciumit dhe ato të magnezit (ndryshe zmërçin) dhe i shndërron ato në një masë që rrjedh që mund të lahet lehtësisht me ujë. Veprimi i shpejtë kundër zmërçit tek pllakat e dushit, rubinetat, tualetet, lavamanët, tubat, pllakat etj. Udhëzimet për përdorim: Lexoni të gjithë etiketën përpara se ta përdorni produktin. Përdoreni vetëm si është rekomanduar. 1.Aplikojeni produktin në mënyrë të barabartë me sfungjer mbi sipërfaqe. 2.Lëreni të qëndrojë në sipërfaqe jo më shumë se 1 minutë. 3.Shpëlajeni zonën tërësisht me ujë të pastër. Nuk kërkohet fërkim me furçë! Shënim: Mos e lini produktin të qëndrojë në aksesorët e dushit, sipërfaqe argjendi e nikeli, inoksi më shumë sesa koha e caktuar, pasi mund të shkaktojë çngjyrosje të sipërfaqeve. Gjatë punës duhet të vishni doreza mbrojtëse. Përbërësit: <5% surfaktant jo-jonik, <5% acid limoni, ujë dhe CP-shkëlques. Magazinimi: Mbajeni produktin në një vend të freskët dhe të thatë larg rrezeve të diellit. Ruhet midis temperaturave 5-25°C. Kujdes: Mbajeni larg nga fëmijët. Nëse g?lltitet, kërkoni ndihmë mjeksore menjëherë dhe merrni etiketën ose bidonin për t’ia treguar mjekut.
Sasia
Raporto

Kodi: #83241

Kategori:, ,

Kontakt

Shperndaje

Detergjent i cili hyn në kontakt me kripërat e kalciumit dhe ato të magnezit (ndryshe zmërçin) dhe i shndërron ato në një masë që rrjedh që mund të lahet lehtësisht me ujë. Veprimi i shpejtë kundër zmërçit tek pllakat e dushit, rubinetat, tualetet, lavamanët, tubat, pllakat etj. Udhëzimet për përdorim: Lexoni të gjithë etiketën përpara se ta përdorni produktin. Përdoreni vetëm si është rekomanduar. 1.Aplikojeni produktin në mënyrë të barabartë me sfungjer mbi sipërfaqe. 2.Lëreni të qëndrojë në sipërfaqe jo më shumë se 1 minutë. 3.Shpëlajeni zonën tërësisht me ujë të pastër. Nuk kërkohet fërkim me furçë! Shënim: Mos e lini produktin të qëndrojë në aksesorët e dushit, sipërfaqe argjendi e nikeli, inoksi më shumë sesa koha e caktuar, pasi mund të shkaktojë çngjyrosje të sipërfaqeve. Gjatë punës duhet të vishni doreza mbrojtëse. Përbërësit: <5% surfaktant jo-jonik, <5% acid limoni, ujë dhe CP-shkëlques. Magazinimi: Mbajeni produktin në një vend të freskët dhe të thatë larg rrezeve të diellit. Ruhet midis temperaturave 5-25°C. Kujdes: Mbajeni larg nga fëmijët. Nëse g?lltitet, kërkoni ndihmë mjeksore menjëherë dhe merrni etiketën ose bidonin për t’ia treguar mjekut.

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.