;

Aptamil Organic 2

(0 Vleresime)

2,990 Lekë

Shitesi: Life Care Nannys Gjendja: Ne Stok

  • Aptamil Organic 2, formulë e vazhdimit për foshnja 6-12 muaj. Tani në cilësinë e njohur organike. Për mbi 40 vjet ne kemi studiuar vetitë e mrekullueshme të qumështit të gjirit dhe mënyrën se si ushqen dhe zhvillon fëmijën. Aptamil Organik 1 është krijuar me qumësht organik duke ndërthurur shkencën me natyrën. Me vajra bimorë, pa vaj palme. --Përbërësit: Laktozë * (nga qumështi) (29%), qumësht i skremuar * (21%), vajra bimorë * (luledielli, kokosi, rapeseed) (21%), hirrë e demineralizuar * (nga qumështi) (13%), galakto-oligosaharidee * ( nga qumështi), proteina e hirrës * (nga qumështi) (1%), emulsifikues (lecitin soje *), fosfat kalciumi, frukto- oligosaharide, vaj peshku, citrat kaliumi, klorur magnezi, klorur natriumi, vaj nga Mortierella alpina, vitaminë C, hidroksid kaliumi , sulfat hekuri (II), sulfat zinku, Vitamina E, Niacinë, acid pantotenik, sulfat bakri, vitaminë A, vitaminë B1, vitaminë B6, acid folik, jodur kaliumi, sulfat mangani II, selenit natriumi, vitaminë K, vitaminë D, biotinë , vitamina B12. --Alergjentët: qumështi, peshku, soja. --Përdorimi: Kur përgatitni Aptamil Organik 2, ndiqni me kujdes udhëzimet për përdorim. Përgatitja dhe ruajtja e në mënyrën e gabuar mund të çojë në probleme shëndetësore përmes rritjes së mikrobeve të padëshirueshme. Përgatiteni ushqimin para çdo vakti dhe ushqejeni bebin menjëherë. Mos e ripërdorni ushqimin e mbetur. Lani duart dhe sterilizoni të gjitha mjetet. Mos e ngrohni ushqimin me qumësht në mikrovalë (rrezik nga mbinxehja). 1- Zieni ujin e pijshëm dhe lereni të ftohet në 40 ° C, hidhni 2/3 e sasisë së kërkuar të ujit në shishe. 2- Përdorni lugën që gjendet brenda kutisë dhe sheshojeni pluhurin tek niveluesi. Mos e ngjeshni ose shtoni pluhurin. 3- Derdhni sasinë e kërkuar të pluhurit në shishe. Vendoseni lugën matëse në mbajtësin e lugës. 4- Mbylleni shishen. shtoni sasinë e mbetur të ujit të pijshëm dhe tundeni menjëherë, fort dhe vërtikalisht për 10 sekonda derisa pluhuri të jetë tretur. 5- Ftoheni nën ujë te rrjedhshëm. Përdoreni ushqimin menjëherë dhe Kontrolloni temperaturën e ushqimit (rreth 37 ° C). --Paketimi Easy Pack 800gr. --Marka: Aptamil.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Aptamil Organic 2, formulë e vazhdimit për foshnja 6-12 muaj. Tani në cilësinë e njohur organike. Për mbi 40 vjet ne kemi studiuar vetitë e mrekullueshme të qumështit të gjirit dhe mënyrën se si ushqen dhe zhvillon fëmijën. Aptamil Organik 1 është krijuar me qumësht organik duke ndërthurur shkencën me natyrën. Me vajra bimorë, pa vaj palme. --Përbërësit: Laktozë * (nga qumështi) (29%), qumësht i skremuar * (21%), vajra bimorë * (luledielli, kokosi, rapeseed) (21%), hirrë e demineralizuar * (nga qumështi) (13%), galakto-oligosaharidee * ( nga qumështi), proteina e hirrës * (nga qumështi) (1%), emulsifikues (lecitin soje *), fosfat kalciumi, frukto- oligosaharide, vaj peshku, citrat kaliumi, klorur magnezi, klorur natriumi, vaj nga Mortierella alpina, vitaminë C, hidroksid kaliumi , sulfat hekuri (II), sulfat zinku, Vitamina E, Niacinë, acid pantotenik, sulfat bakri, vitaminë A, vitaminë B1, vitaminë B6, acid folik, jodur kaliumi, sulfat mangani II, selenit natriumi, vitaminë K, vitaminë D, biotinë , vitamina B12. --Alergjentët: qumështi, peshku, soja. --Përdorimi: Kur përgatitni Aptamil Organik 2, ndiqni me kujdes udhëzimet për përdorim. Përgatitja dhe ruajtja e në mënyrën e gabuar mund të çojë në probleme shëndetësore përmes rritjes së mikrobeve të padëshirueshme. Përgatiteni ushqimin para çdo vakti dhe ushqejeni bebin menjëherë. Mos e ripërdorni ushqimin e mbetur. Lani duart dhe sterilizoni të gjitha mjetet. Mos e ngrohni ushqimin me qumësht në mikrovalë (rrezik nga mbinxehja). 1- Zieni ujin e pijshëm dhe lereni të ftohet në 40 ° C, hidhni 2/3 e sasisë së kërkuar të ujit në shishe. 2- Përdorni lugën që gjendet brenda kutisë dhe sheshojeni pluhurin tek niveluesi. Mos e ngjeshni ose shtoni pluhurin. 3- Derdhni sasinë e kërkuar të pluhurit në shishe. Vendoseni lugën matëse në mbajtësin e lugës. 4- Mbylleni shishen. shtoni sasinë e mbetur të ujit të pijshëm dhe tundeni menjëherë, fort dhe vërtikalisht për 10 sekonda derisa pluhuri të jetë tretur. 5- Ftoheni nën ujë te rrjedhshëm. Përdoreni ushqimin menjëherë dhe Kontrolloni temperaturën e ushqimit (rreth 37 ° C). --Paketimi Easy Pack 800gr. --Marka: Aptamil.

Life Care Nannys

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.