;

Aptamil i lengshem 1

(0 Vleresime)

250 Lekë

Shitesi: Life Care Nannys Gjendja: Ne Stok

  • Aptamil i lengshem 1 (0-6 muaj). Qumështi i parë për foshnje në formë të lëngshme. Bazuar në 40 vjet kërkime në shkencën e hershme të jetës. Paketuar në një atmosferë mbrojtëse. Nutricia dhe Aptamil® janë marka tregtare të regjistruara. Nutricia sjell shkencën në jetën e hershme. Formulimi ynë i patentuar. Zëvendësues i qumështit të gjirit me përzierjen tonë unike të përbërësve. I përshtatshëm për ushqim të kombinuar ose shishe. Gati për të ushqyer. Sterilizuar nga UHT. --Përbërësit: Ujë, Laktozë (nga qumështi), Vajra bimore, lecitinë soje, vaj peshku, fosfat kalciumi, kloid kaliumi, citrat kaliumi, hidroksid kaliumi, citrate natriumi, inositol, klorid magneziumi, L-karnitinë, Acid pantotenik, Antioksidant, Nikotinamid, Karbonat Kalciumi, përmban Vitamina (B2, B1, B6, A, E, C, D3), Acid folik, biotinë, GOS, etj. --Alergjentët: qumështi, peshku, soja. --Përdorimi: 1-Lani duart dhe sterilizoni të gjitha mjetet sipas udhëzimeve të dhëna. 2-Tundeni shishen mirë. Hidhni sasinë e kërkuar të qumështit në një shishe të sterilizuar. 3-Mund t'ia jepni bebes në temperaturë dhome, ose ta ngrohni nëse dëshironi. Nëse do ta ngrohni, kontrolloni temperaturën e ushqimit. 4-Për arsye higjenike, qumështi i mbetur në shishen e ushqimit duhet të derdhet gjithmonë brenda 2 orësh. --Paketimi Liquid 200ml. --Marka: Aptamil.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Aptamil i lengshem 1 (0-6 muaj). Qumështi i parë për foshnje në formë të lëngshme. Bazuar në 40 vjet kërkime në shkencën e hershme të jetës. Paketuar në një atmosferë mbrojtëse. Nutricia dhe Aptamil® janë marka tregtare të regjistruara. Nutricia sjell shkencën në jetën e hershme. Formulimi ynë i patentuar. Zëvendësues i qumështit të gjirit me përzierjen tonë unike të përbërësve. I përshtatshëm për ushqim të kombinuar ose shishe. Gati për të ushqyer. Sterilizuar nga UHT. --Përbërësit: Ujë, Laktozë (nga qumështi), Vajra bimore, lecitinë soje, vaj peshku, fosfat kalciumi, kloid kaliumi, citrat kaliumi, hidroksid kaliumi, citrate natriumi, inositol, klorid magneziumi, L-karnitinë, Acid pantotenik, Antioksidant, Nikotinamid, Karbonat Kalciumi, përmban Vitamina (B2, B1, B6, A, E, C, D3), Acid folik, biotinë, GOS, etj. --Alergjentët: qumështi, peshku, soja. --Përdorimi: 1-Lani duart dhe sterilizoni të gjitha mjetet sipas udhëzimeve të dhëna. 2-Tundeni shishen mirë. Hidhni sasinë e kërkuar të qumështit në një shishe të sterilizuar. 3-Mund t'ia jepni bebes në temperaturë dhome, ose ta ngrohni nëse dëshironi. Nëse do ta ngrohni, kontrolloni temperaturën e ushqimit. 4-Për arsye higjenike, qumështi i mbetur në shishen e ushqimit duhet të derdhet gjithmonë brenda 2 orësh. --Paketimi Liquid 200ml. --Marka: Aptamil.

Life Care Nannys

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.