;

Aptamil Lactose Free

(0 Vleresime)

1,590 Lekë

Shitesi: Life Care Nannys Gjendja: Ne Stok

  • Aptamil Lactose Free (0-12muaj). Formulë e kompletuar për trajtimin e intolerancës ndaj laktozës dhe diarresë. Ushqim për qëllime të vecanta mjekësore. Jepet me keshillën dhe nën vëzhgimin e mjekut. Intoleranca ndaj laktozës është pamundësia e organizmit për të përpunuar laktozën. Një sasi e saj kalon e patretur në zorrë duke shkaktuar shqetësime si: dhimbje abdominale; fryrje barku; spazma; flatulencë; diarre. Kur një bebe vuan nga intoleranca ndaj laktozës apo nga deficitet e laktazës zgjidhja më mirë është trajtimi nëpërmjet ushqyerjes me Aptamil Lactose Free. Karakteristikat Klinikisht pa laktozë Pa sukrozë Bazuar 100% në kazeinë I jep qumështit një shije të pranueshme nga fëmijet.Për të rivendosur balancën hidrike, Aptamil Lactose Free ka një osmolaritet të ulët (150mOsmol/l) osmolariteti170 mOsmol/kg). KUJDES: Aptamil Lactose Free nuk është i përshtatshem për foshnja me galaktosemi apo alergji ndaj proteinave të qumështit te lopës. --Përbërësit: Shurup Glukoze, Vajra vegjetale (Palme, Sinapi, Kokos, Luledielli, Vaj luledielli me përqindje shumë të lartë të yndyrnave të pasaturuara), Kaseinat kalciumi( nga qumeshti i lopes), Maltodekstrine, Fosfat Kalciumi, Citrat natriumi, Fosfati i dihidrogjenit të kaliumit, Vaj peshku, Citrat kaliumi, Klorid magnezi, Klorid kaliumi, L-cisteine, klorid koline, Vaj nga Mortierella alpine, Lecitin soje, L-acid askorbik, Hidroksid kaliumi, Inositol, Taurine,L-Triptofan, L-Karnitine, Sulfat hekuri, Sulfat zinku, Uridine 5’- Monofosfat kripe natriumi, Citidine 5’ Monofosfat, DL-alfa tokoferil acetat, D-Pantotenat kalciumi, Adenosine 5’- Monofosfat, Inosine 5’ –Monofosfat kripe natriumi, Nikotinamid, Guanosine 5’-Monofosfat kripe natriumi, Sulfat bakri, Ribovlavin, DL-alfa tokoferol,Retinil palmitate, Hidroklorid tiamin, Hidroklorid pirodoksin, Jodur kaliumi, Acide pteroilmonoglutamik, Sulfat mangani, Selen natriumi, Fitomenadione, D-Biotin, Kolekalciferol, Cianokobalamin. --Përberesit në 100 ml ushqim të përgatitur: Energji 276kj /66kcal; Yndyrna 3,4g, prej te cilave: (te ngopura 1,5 g, te pangopura me lidhje njefishe 1.3g, te pangopura me lidhje shumefishe 0.60g); Acid linoleik (LA) 448mg; a-Acid linoleik(ALA) 55mg; Acid arakidonik (AA) 17mg; Acid dokosahekzanoik (DHA) 17mg; Karbohidrate 7.6g prej te cilave: (sheqerna 1.2g, laktoze polyol<0,007g, inositol 7.3mg); Fibra 0g prej te cilave: Proteina 1.3g; kazeine 1.3g, Vitamina: Vitamine A 58µg; Vitamine D 1.4µg; Vitamine E 1.2mg TE; Vitamine K 4.4µg; Vitamine C 9.3mg; Vitamine B1 0.07mg; Vitamine B2 0.14mg; Vitamine B3 0.43mg; Vitamine B6 0.05mg; Folate14 µg; Vitamine B12 0,17µg; Biotin 1.6µg; Acid Pantotenik 0.53mg; Minerale: Natrium 22 mg; Kalium 80mg; Klorid 51mg; Kalcium 68mg; Fosfor 49mg; Magnez 5.6mg; Hekur 0.71mg; Zink 0.48mg; Baker 0.05mg; Mangan 0.01mg; Fluor = 0.006mg, Selen 3,0µg; Jod 13µg, L-karnitine 2.1mg; Koline 22mg; Taurine 5.4mg; Nukleotide 2.3mg. --Alergjenë: qumështi, peshku, soja. --Përdorimi: 1. Lani duart dhe sterilizoni te gjitha mjetet. 2. Zjeni ujin dhe lereni te ftohet deri ne 40° dhe matni sasine e ujit qe duhet (sipas udhezimit) ne shishen e sterilizuar. 3. Perdorni vetem lugen dozuese brenda kutise. Per te matur sakte pluhurin sheshoni sasine e tij me nje thike te paster. 4.Shtoni sasine e duhur te pluhurit ne shishe sipas udhezimeve. 5. Mbylleni shishen dhe tundeni fort, vertikalisht per 10 sekonda. Levizja rrotulluese nuk mjafton. 6. Ftojeni ne uje te rrjedhshem.Kontrolloni temperaturen e qumeshtit tek kyci i dores (rreth 37°). Ushqejeni femijen menjehere brenda 1 ore. --Paketim në kuti metalike Tin 400gr. --Marka: Nutrica.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Aptamil Lactose Free (0-12muaj). Formulë e kompletuar për trajtimin e intolerancës ndaj laktozës dhe diarresë. Ushqim për qëllime të vecanta mjekësore. Jepet me keshillën dhe nën vëzhgimin e mjekut. Intoleranca ndaj laktozës është pamundësia e organizmit për të përpunuar laktozën. Një sasi e saj kalon e patretur në zorrë duke shkaktuar shqetësime si: dhimbje abdominale; fryrje barku; spazma; flatulencë; diarre. Kur një bebe vuan nga intoleranca ndaj laktozës apo nga deficitet e laktazës zgjidhja më mirë është trajtimi nëpërmjet ushqyerjes me Aptamil Lactose Free. Karakteristikat Klinikisht pa laktozë Pa sukrozë Bazuar 100% në kazeinë I jep qumështit një shije të pranueshme nga fëmijet.Për të rivendosur balancën hidrike, Aptamil Lactose Free ka një osmolaritet të ulët (150mOsmol/l) osmolariteti170 mOsmol/kg). KUJDES: Aptamil Lactose Free nuk është i përshtatshem për foshnja me galaktosemi apo alergji ndaj proteinave të qumështit te lopës. --Përbërësit: Shurup Glukoze, Vajra vegjetale (Palme, Sinapi, Kokos, Luledielli, Vaj luledielli me përqindje shumë të lartë të yndyrnave të pasaturuara), Kaseinat kalciumi( nga qumeshti i lopes), Maltodekstrine, Fosfat Kalciumi, Citrat natriumi, Fosfati i dihidrogjenit të kaliumit, Vaj peshku, Citrat kaliumi, Klorid magnezi, Klorid kaliumi, L-cisteine, klorid koline, Vaj nga Mortierella alpine, Lecitin soje, L-acid askorbik, Hidroksid kaliumi, Inositol, Taurine,L-Triptofan, L-Karnitine, Sulfat hekuri, Sulfat zinku, Uridine 5’- Monofosfat kripe natriumi, Citidine 5’ Monofosfat, DL-alfa tokoferil acetat, D-Pantotenat kalciumi, Adenosine 5’- Monofosfat, Inosine 5’ –Monofosfat kripe natriumi, Nikotinamid, Guanosine 5’-Monofosfat kripe natriumi, Sulfat bakri, Ribovlavin, DL-alfa tokoferol,Retinil palmitate, Hidroklorid tiamin, Hidroklorid pirodoksin, Jodur kaliumi, Acide pteroilmonoglutamik, Sulfat mangani, Selen natriumi, Fitomenadione, D-Biotin, Kolekalciferol, Cianokobalamin. --Përberesit në 100 ml ushqim të përgatitur: Energji 276kj /66kcal; Yndyrna 3,4g, prej te cilave: (te ngopura 1,5 g, te pangopura me lidhje njefishe 1.3g, te pangopura me lidhje shumefishe 0.60g); Acid linoleik (LA) 448mg; a-Acid linoleik(ALA) 55mg; Acid arakidonik (AA) 17mg; Acid dokosahekzanoik (DHA) 17mg; Karbohidrate 7.6g prej te cilave: (sheqerna 1.2g, laktoze polyol<0,007g, inositol 7.3mg); Fibra 0g prej te cilave: Proteina 1.3g; kazeine 1.3g, Vitamina: Vitamine A 58µg; Vitamine D 1.4µg; Vitamine E 1.2mg TE; Vitamine K 4.4µg; Vitamine C 9.3mg; Vitamine B1 0.07mg; Vitamine B2 0.14mg; Vitamine B3 0.43mg; Vitamine B6 0.05mg; Folate14 µg; Vitamine B12 0,17µg; Biotin 1.6µg; Acid Pantotenik 0.53mg; Minerale: Natrium 22 mg; Kalium 80mg; Klorid 51mg; Kalcium 68mg; Fosfor 49mg; Magnez 5.6mg; Hekur 0.71mg; Zink 0.48mg; Baker 0.05mg; Mangan 0.01mg; Fluor = 0.006mg, Selen 3,0µg; Jod 13µg, L-karnitine 2.1mg; Koline 22mg; Taurine 5.4mg; Nukleotide 2.3mg. --Alergjenë: qumështi, peshku, soja. --Përdorimi: 1. Lani duart dhe sterilizoni te gjitha mjetet. 2. Zjeni ujin dhe lereni te ftohet deri ne 40° dhe matni sasine e ujit qe duhet (sipas udhezimit) ne shishen e sterilizuar. 3. Perdorni vetem lugen dozuese brenda kutise. Per te matur sakte pluhurin sheshoni sasine e tij me nje thike te paster. 4.Shtoni sasine e duhur te pluhurit ne shishe sipas udhezimeve. 5. Mbylleni shishen dhe tundeni fort, vertikalisht per 10 sekonda. Levizja rrotulluese nuk mjafton. 6. Ftojeni ne uje te rrjedhshem.Kontrolloni temperaturen e qumeshtit tek kyci i dores (rreth 37°). Ushqejeni femijen menjehere brenda 1 ore. --Paketim në kuti metalike Tin 400gr. --Marka: Nutrica.

Life Care Nannys

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.