;

Aptamil Anti Refluks 2

(0 Vleresime)

1,690 Lekë

Shitesi: Life Care Nannys Gjendja: Ne Stok

  • Aptamil Anti Refluks 2. Për foshnja 6-12 muaj Për menaxhimin e regurgitimit & refluksit nepermjet ushqyerjes. Frymëzuar nga 40 vjet kërkime pioniere mbi shëndetin gastrointestinal. Aptamil AR është ushqim për nevoja speciale mjekësore. Jepet me keshillen dhe nen vezhgimin e mjekut. Refluksi ndodh kur përmbajtja e stomakut kthehet në ezofag pas ushqyerjes. Regurgitimi ndodh kur kjo masë arrin në gojë. Aptamil AR përmban një pastë të krijuar nga bishtajat e karobit, e cila e trash formulën, pa ndikuar në përbërjen dhe vlerat ushqimore të saj. Ajo redukton me 78% episodet e regurgitimit. Aptamil AR 1& 2 është një formulë patentë e gjeneratës së re, e cila tashmë përmban prebiotikë scGOS/lcFOS, Postbiotikë & HMO 3’GL, (oligosaharide që gjenden në qumështin e gjirit) kombinim i provuar shkencërisht që përmirëson mikrobiotën dhe forcon imunitetin e bebeve. Formulat e zakonshme AR përdorin niseshten ose drithërat për të mpiksur formulën, të cilat shndërrohen në lëng sapo bien në kontakt me amilazën dhe lëngjet gastrike duke humbur kështu efektin antirefluks. -Kini kujdes! Aptamil AR është pak më i trashë se formulat standarte prandaj rekomandohet të përdoret një biberon me një vrimë, e cila të ketë një madhësi normale për të lejuar rrjedhjen e qumështit. Kur të filloni përdorimin e Aptamil AR, mund të vini re ndryshim në jashtëqitjen e bebit, ajo bëhet më e shpeshtë dhe më e butë, me një përbërje si pudingu. --Përbërësit: Laktoze (nga qumeshti i lopes), Vajra vegjetale (Palme, Kokos, Sinapi, Luledielli, Vaj luledielli me përqindje shumë të lartë të yndyrnave të pasaturuara), Qumesht i skremuar, Hirre e demineralizuar (nga qumeshti), Galakto-oligosaharide(nga qumeshti), Paste nga bishta­jat e karobit, Koncentrat hirre (nga qumeshti), Fosfat kalciumi , Vaj peshku, Proteina hirre (nga qumeshti), Frukto-oligosaharide, Vaj nga Mortierella alpine, Klorid koline, Citrat kaliumi, Citrat natriumi, Klorid kaliumi, L-acid askorbik, Klorid magnezi, Lecitin soje, Inositol, Taurine, Karbo-nat kalciumi, Sulfat Hekuri, L-Triptofan, Sulfat zinku, L-askorbat natriumi, L-Karnitine, DL-al­fa tokoferil acetat, Uridine 5’- Monofosfat kripe natriumi, Citidine 5’- Monofosfat, Palmitat askorbil, Adenosine 5’ -Monofosfat, D-Pantotenat kalciumi, Inosine 5’ -Monofosfat kripe natriumi, Nikotinamid, Guanosine 5’-Monofosfat kripe natriumi, Sulfat bakri, DL-alfa tokoferol, Palmitat retinil, Hidroklorid tiamin, Hidroklorid pirodoksin, Ribovlavin, Acid pteroylmonoglutamik, Jodur kaliumi, Sulfat mangani, Selen natriumi, Fitomenadion, Kolekalciferol, D-Biotin, Cianokobalamin. --Përberesit në 100 ml ushqim të përgatitur AR 2 Energji 285 kj /68kcal; Yndyrna 3.2g prej te cilave: (te ngopura 1.4 g, (te monopasaturuara 1.2g, te polipasaturuara 0.50g) ; Acid linoleik (LA) 428 mg; a-Acid linoleik(ALA) 51mg; Acid arakidonik (AA) 8.8 mg; Acid dokosahekzanoik DHA 17mg; Karbohidrate 8.1g prej te cilave: (sheqer 8.0g, laktoze 7.8g, inositol 8.0mg); Fibra 0.7g prej te cilave: GOS³ 0.24g, FOS³ 0.04g, 3’GL 4 0.015g) ; Proteina 1.4g; Kazeine 0.8g; Proteina hirre 0.50g; Vitamina: Vitamine A 60µg; Vitamine D 1.7µg; Vitamine E 1.1mg TE; Vitamine K 5.9µg; Vitamine C 8.8mg; Vitamine B1 0.06mg; Vitamine B2 0.14mg; Vitamine B3 0.46mg; Vitamine B6 0.05 mg; Folate 16µg; Vitamine B12 0.09µg; Biotin 1.8µg; Acid Pantotenik 0.56mg; Minerale: Natrium 23mg; Kalium 74mg; Klorid 54mg; Kalcium 95mg; Fosfor 55mg; Magnez 6.8mg; Hekur 1.1mg; Zink 0.65mg; Baker 0.05mg; Mangan 0.01mg; Fluor = 0.006mg ; Molibde­num=6.1µg, Selen 3.1µg, Krom=6.1µg, Jod 13µg; L-karnitine 2.0mg; Koline 15mg; Taurine 5.1mg; Karbohidrate jokalorike 0.12g; Nukleotide 2.4mg. --Alergjenë: qumështi, peshku, soja. --Përdorimi: 1. Lani duart dhe sterilizoni te gjitha mjetet. 2. Zjeni ujin dhe lereni te ftohet deri ne 40° dhe matni sasine e ujit qe duhet (sipas udhezimit) ne shishen e sterilizuar. 3. Perdorni vetem lugen dozuese brenda kutise. Per te matur sakte pluhurin sheshoni sasine e tij me nje thike te paster. 4.Shtoni sasine e duhur te pluhurit ne shishe sipas udhezimeve. 5. Mbylleni shishen dhe tundeni fort, vertikalisht per 10 sekonda. Levizja rrotulluese nuk mjafton. 6. Ftojeni ne uje te rrjedhshem.Kontrolloni temperaturen e qumeshtit tek kyci i dores (rreth 37°). Ushqejeni femijen menjehere brenda 1 ore. --Paketim në kuti metalike Tin 400gr. --Marka: Nutrica.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Aptamil Anti Refluks 2. Për foshnja 6-12 muaj Për menaxhimin e regurgitimit & refluksit nepermjet ushqyerjes. Frymëzuar nga 40 vjet kërkime pioniere mbi shëndetin gastrointestinal. Aptamil AR është ushqim për nevoja speciale mjekësore. Jepet me keshillen dhe nen vezhgimin e mjekut. Refluksi ndodh kur përmbajtja e stomakut kthehet në ezofag pas ushqyerjes. Regurgitimi ndodh kur kjo masë arrin në gojë. Aptamil AR përmban një pastë të krijuar nga bishtajat e karobit, e cila e trash formulën, pa ndikuar në përbërjen dhe vlerat ushqimore të saj. Ajo redukton me 78% episodet e regurgitimit. Aptamil AR 1& 2 është një formulë patentë e gjeneratës së re, e cila tashmë përmban prebiotikë scGOS/lcFOS, Postbiotikë & HMO 3’GL, (oligosaharide që gjenden në qumështin e gjirit) kombinim i provuar shkencërisht që përmirëson mikrobiotën dhe forcon imunitetin e bebeve. Formulat e zakonshme AR përdorin niseshten ose drithërat për të mpiksur formulën, të cilat shndërrohen në lëng sapo bien në kontakt me amilazën dhe lëngjet gastrike duke humbur kështu efektin antirefluks. -Kini kujdes! Aptamil AR është pak më i trashë se formulat standarte prandaj rekomandohet të përdoret një biberon me një vrimë, e cila të ketë një madhësi normale për të lejuar rrjedhjen e qumështit. Kur të filloni përdorimin e Aptamil AR, mund të vini re ndryshim në jashtëqitjen e bebit, ajo bëhet më e shpeshtë dhe më e butë, me një përbërje si pudingu. --Përbërësit: Laktoze (nga qumeshti i lopes), Vajra vegjetale (Palme, Kokos, Sinapi, Luledielli, Vaj luledielli me përqindje shumë të lartë të yndyrnave të pasaturuara), Qumesht i skremuar, Hirre e demineralizuar (nga qumeshti), Galakto-oligosaharide(nga qumeshti), Paste nga bishta­jat e karobit, Koncentrat hirre (nga qumeshti), Fosfat kalciumi , Vaj peshku, Proteina hirre (nga qumeshti), Frukto-oligosaharide, Vaj nga Mortierella alpine, Klorid koline, Citrat kaliumi, Citrat natriumi, Klorid kaliumi, L-acid askorbik, Klorid magnezi, Lecitin soje, Inositol, Taurine, Karbo-nat kalciumi, Sulfat Hekuri, L-Triptofan, Sulfat zinku, L-askorbat natriumi, L-Karnitine, DL-al­fa tokoferil acetat, Uridine 5’- Monofosfat kripe natriumi, Citidine 5’- Monofosfat, Palmitat askorbil, Adenosine 5’ -Monofosfat, D-Pantotenat kalciumi, Inosine 5’ -Monofosfat kripe natriumi, Nikotinamid, Guanosine 5’-Monofosfat kripe natriumi, Sulfat bakri, DL-alfa tokoferol, Palmitat retinil, Hidroklorid tiamin, Hidroklorid pirodoksin, Ribovlavin, Acid pteroylmonoglutamik, Jodur kaliumi, Sulfat mangani, Selen natriumi, Fitomenadion, Kolekalciferol, D-Biotin, Cianokobalamin. --Përberesit në 100 ml ushqim të përgatitur AR 2 Energji 285 kj /68kcal; Yndyrna 3.2g prej te cilave: (te ngopura 1.4 g, (te monopasaturuara 1.2g, te polipasaturuara 0.50g) ; Acid linoleik (LA) 428 mg; a-Acid linoleik(ALA) 51mg; Acid arakidonik (AA) 8.8 mg; Acid dokosahekzanoik DHA 17mg; Karbohidrate 8.1g prej te cilave: (sheqer 8.0g, laktoze 7.8g, inositol 8.0mg); Fibra 0.7g prej te cilave: GOS³ 0.24g, FOS³ 0.04g, 3’GL 4 0.015g) ; Proteina 1.4g; Kazeine 0.8g; Proteina hirre 0.50g; Vitamina: Vitamine A 60µg; Vitamine D 1.7µg; Vitamine E 1.1mg TE; Vitamine K 5.9µg; Vitamine C 8.8mg; Vitamine B1 0.06mg; Vitamine B2 0.14mg; Vitamine B3 0.46mg; Vitamine B6 0.05 mg; Folate 16µg; Vitamine B12 0.09µg; Biotin 1.8µg; Acid Pantotenik 0.56mg; Minerale: Natrium 23mg; Kalium 74mg; Klorid 54mg; Kalcium 95mg; Fosfor 55mg; Magnez 6.8mg; Hekur 1.1mg; Zink 0.65mg; Baker 0.05mg; Mangan 0.01mg; Fluor = 0.006mg ; Molibde­num=6.1µg, Selen 3.1µg, Krom=6.1µg, Jod 13µg; L-karnitine 2.0mg; Koline 15mg; Taurine 5.1mg; Karbohidrate jokalorike 0.12g; Nukleotide 2.4mg. --Alergjenë: qumështi, peshku, soja. --Përdorimi: 1. Lani duart dhe sterilizoni te gjitha mjetet. 2. Zjeni ujin dhe lereni te ftohet deri ne 40° dhe matni sasine e ujit qe duhet (sipas udhezimit) ne shishen e sterilizuar. 3. Perdorni vetem lugen dozuese brenda kutise. Per te matur sakte pluhurin sheshoni sasine e tij me nje thike te paster. 4.Shtoni sasine e duhur te pluhurit ne shishe sipas udhezimeve. 5. Mbylleni shishen dhe tundeni fort, vertikalisht per 10 sekonda. Levizja rrotulluese nuk mjafton. 6. Ftojeni ne uje te rrjedhshem.Kontrolloni temperaturen e qumeshtit tek kyci i dores (rreth 37°). Ushqejeni femijen menjehere brenda 1 ore. --Paketim në kuti metalike Tin 400gr. --Marka: Nutrica.

Life Care Nannys

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.