;

Aptamil Anti Refluks 1

(0 Vleresime)

1,690 Lekë

Shitesi: Life Care Nannys Gjendja: Ne Stok

  • Aptamil Anti Refluks 1. Për foshnja nga 0-6 muaj. Për menaxhimin e regurgitimit & refluksit nepermjet ushqyerjes. Frymëzuar nga 40 vjet kërkime pioniere mbi shëndetin gastrointestinal. Aptamil AR është ushqim për nevoja speciale mjekësore. Jepet me keshillen dhe nen vezhgimin e mjekut. Refluksi ndodh kur përmbajtja e stomakut kthehet në ezofag pas ushqyerjes. Regurgitimi ndodh kur kjo masë arrin në gojë. Aptamil AR përmban një pastë të krijuar nga bishtajat e karobit, e cila e trash formulën, pa ndikuar në përbërjen dhe vlerat ushqimore të saj. Ajo redukton me 78% episodet e regurgitimit. Aptamil AR 1 & 2 është një formulë patentë e gjeneratës së re, e cila tashmë përmban prebiotikë scGOS/lcFOS, Postbiotikë & HMO 3’GL, (oligosaharide që gjenden në qumështin e gjirit) kombinim i provuar shkencërisht që përmirëson mikrobiotën dhe forcon imunitetin e bebeve. Formulat e zakonshme AR përdorin niseshten ose drithërat për të mpiksur formulën, të cilat shndërrohen në lëng sapo bien në kontakt me amilazën dhe lëngjet gastrike duke humbur kështu efektin antirefluks. •Kini kujdes! Aptamil AR është pak më i trashë se formulat standarte prandaj rekomandohet të përdoret një biberon me një vrimë, e cila të ketë një madhësi normale për të lejuar rrjedhjen e qumështit. Kur të filloni përdorimin e Aptamil AR, mund të vini re ndryshim në jashtëqitjen e bebit, ajo bëhet më e shpeshtë dhe më e butë, me një përbërje si pudingu. Kalimi në stadin tjeter: Pas 6 muajsh rekomandohet të zëvendësohet gradualisht Aptamil AR1 me Aptamil AR2. Tashmë si përbërja ashtu edhe paketimi i Aptamil AR ka ndryshuar. Përbërja është përshtatur sipas rregullave të reja të BE dhe zbulimeve të funshkencore. Paketimi ka ndryshuar, duke u bërë më i dallueshëm nga ju si ushqim për përdorim mjekësor. --Përbërësit: Laktoze (nga qumeshti i lopes), Vajra vegjetale (Palme, Kokos, Sinapi, Luledielli, Vaj luledielli me përqindje shumë të lartë të yndyrnave të pasaturuara), Qumesht i skremuar, Hirre e demineralizuar (nga qumeshti), Galakto-oligosaharide(nga qumeshti), Paste nga bishta­jat e karobit, Koncentrat hirre (nga qumeshti), Fosfat kalciumi , Vaj peshku, Proteina hirre (nga qumeshti), Frukto-oligosaharide, Vaj nga Mortierella alpine, Klorid koline, Citrat kaliumi, Citrat natriumi, Klorid kaliumi, L-acid askorbik, Klorid magnezi, Lecitin soje, Inositol, Taurine, Karbo-nat kalciumi, Sulfat Hekuri, L-Triptofan, Sulfat zinku, L-askorbat natriumi, L-Karnitine, DL-al­fa tokoferil acetat, Uridine 5’- Monofosfat kripe natriumi, Citidine 5’- Monofosfat, Palmitat askorbil, Adenosine 5’ -Monofosfat, D-Pantotenat kalciumi, Inosine 5’ -Monofosfat kripe natriumi, Nikotinamid, Guanosine 5’-Monofosfat kripe natriumi, Sulfat bakri, DL-alfa tokoferol, Palmitat retinil, Hidroklorid tiamin, Hidroklorid pirodoksin, Ribovlavin, Acid pteroylmonoglutamik, Jodur kaliumi, Sulfat mangani, Selen natriumi, Fitomenadion, Kolekalciferol, D-Biotin, Cianokobalamin. --Përberesit në 100 ml ushqim të përgatitur AR 1 Energji 276kj /66kcal; Yndyrna 3,4g, prej te cilave: (te ngopura 1,5 g,(te monopasaturuara 1.3g, te polipasaturuara 0.60g); Acid linoleik (LA) 450mg; a-Acid linoleik(ALA) 54mg; Acid arakidonik (AA) 17mg; Acid dokosahekzanoik (DHA) 17mg; Karbohidrate 7.3g prej te cilave: (sheqer 7.2g, laktoze 7.0g, inositol 7.3mg); Fibra0.70g prej te cilave: (GOS² 0.24g, FOS³ 0.04g, 3’GL 4 0.015g) Proteina 1.3g; Kazeine 0.80g; Proteina hirre 0.50g; Kripe 0.05g, Vitamina: Vitamine A 58µg; Vita­mine D 1.6µg; Vitamine E 1.1mg TE; Vitamine K 5.8µg; Vitamine C 9.2mg; Vitamine B1 0.07mg; Vitamine B2 0.14mg; Vitamine B3 0.43mg; Vitamine B6 0.05mg; Folate14 µg; Vitamine B12 0.08µg; Biotin 1.7µg; Acid Pantotenik 0.50mg; Minerale: Natrium 22mg; Kalium 75mg; Klorid 53mg; Kalcium 79mg; Fosfor 51mg; Magnez 5.1mg; Hekur 0.79mg; Zink 0.63mg; Baker 0.05mg; Mangan 0.004mg; Fluor = 0.006mg; Molybdenum=5.9µg; Selen 3,0µg; Krom=5.9µg;Jod 13µg,L-karnitine 2.1mg; Koline 22mg; Taurine 5.3mg; Karbohidrate jokalorike 0.10g; Nukleotide 2.3mg. --Alergjenë: qumështi, peshku, soja. --Përdorimi: 1. Lani duart dhe sterilizoni te gjitha mjetet. 2. Zjeni ujin dhe lereni te ftohet deri ne 40° dhe matni sasine e ujit qe duhet (sipas udhezimit) ne shishen e sterilizuar. 3. Perdorni vetem lugen dozuese brenda kutise. Per te matur sakte pluhurin sheshoni sasine e tij me nje thike te paster. 4.Shtoni sasine e duhur te pluhurit ne shishe sipas udhezimeve. 5. Mbylleni shishen dhe tundeni fort, vertikalisht per 10 sekonda. Levizja rrotulluese nuk mjafton. 6. Ftojeni ne uje te rrjedhshem.Kontrolloni temperaturen e qumeshtit tek kyci i dores (rreth 37°). Ushqejeni femijen menjehere brenda 1 ore. --Paketim në kuti metalike Tin 400gr. --Marka: Nutrica.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Aptamil Anti Refluks 1. Për foshnja nga 0-6 muaj. Për menaxhimin e regurgitimit & refluksit nepermjet ushqyerjes. Frymëzuar nga 40 vjet kërkime pioniere mbi shëndetin gastrointestinal. Aptamil AR është ushqim për nevoja speciale mjekësore. Jepet me keshillen dhe nen vezhgimin e mjekut. Refluksi ndodh kur përmbajtja e stomakut kthehet në ezofag pas ushqyerjes. Regurgitimi ndodh kur kjo masë arrin në gojë. Aptamil AR përmban një pastë të krijuar nga bishtajat e karobit, e cila e trash formulën, pa ndikuar në përbërjen dhe vlerat ushqimore të saj. Ajo redukton me 78% episodet e regurgitimit. Aptamil AR 1 & 2 është një formulë patentë e gjeneratës së re, e cila tashmë përmban prebiotikë scGOS/lcFOS, Postbiotikë & HMO 3’GL, (oligosaharide që gjenden në qumështin e gjirit) kombinim i provuar shkencërisht që përmirëson mikrobiotën dhe forcon imunitetin e bebeve. Formulat e zakonshme AR përdorin niseshten ose drithërat për të mpiksur formulën, të cilat shndërrohen në lëng sapo bien në kontakt me amilazën dhe lëngjet gastrike duke humbur kështu efektin antirefluks. •Kini kujdes! Aptamil AR është pak më i trashë se formulat standarte prandaj rekomandohet të përdoret një biberon me një vrimë, e cila të ketë një madhësi normale për të lejuar rrjedhjen e qumështit. Kur të filloni përdorimin e Aptamil AR, mund të vini re ndryshim në jashtëqitjen e bebit, ajo bëhet më e shpeshtë dhe më e butë, me një përbërje si pudingu. Kalimi në stadin tjeter: Pas 6 muajsh rekomandohet të zëvendësohet gradualisht Aptamil AR1 me Aptamil AR2. Tashmë si përbërja ashtu edhe paketimi i Aptamil AR ka ndryshuar. Përbërja është përshtatur sipas rregullave të reja të BE dhe zbulimeve të funshkencore. Paketimi ka ndryshuar, duke u bërë më i dallueshëm nga ju si ushqim për përdorim mjekësor. --Përbërësit: Laktoze (nga qumeshti i lopes), Vajra vegjetale (Palme, Kokos, Sinapi, Luledielli, Vaj luledielli me përqindje shumë të lartë të yndyrnave të pasaturuara), Qumesht i skremuar, Hirre e demineralizuar (nga qumeshti), Galakto-oligosaharide(nga qumeshti), Paste nga bishta­jat e karobit, Koncentrat hirre (nga qumeshti), Fosfat kalciumi , Vaj peshku, Proteina hirre (nga qumeshti), Frukto-oligosaharide, Vaj nga Mortierella alpine, Klorid koline, Citrat kaliumi, Citrat natriumi, Klorid kaliumi, L-acid askorbik, Klorid magnezi, Lecitin soje, Inositol, Taurine, Karbo-nat kalciumi, Sulfat Hekuri, L-Triptofan, Sulfat zinku, L-askorbat natriumi, L-Karnitine, DL-al­fa tokoferil acetat, Uridine 5’- Monofosfat kripe natriumi, Citidine 5’- Monofosfat, Palmitat askorbil, Adenosine 5’ -Monofosfat, D-Pantotenat kalciumi, Inosine 5’ -Monofosfat kripe natriumi, Nikotinamid, Guanosine 5’-Monofosfat kripe natriumi, Sulfat bakri, DL-alfa tokoferol, Palmitat retinil, Hidroklorid tiamin, Hidroklorid pirodoksin, Ribovlavin, Acid pteroylmonoglutamik, Jodur kaliumi, Sulfat mangani, Selen natriumi, Fitomenadion, Kolekalciferol, D-Biotin, Cianokobalamin. --Përberesit në 100 ml ushqim të përgatitur AR 1 Energji 276kj /66kcal; Yndyrna 3,4g, prej te cilave: (te ngopura 1,5 g,(te monopasaturuara 1.3g, te polipasaturuara 0.60g); Acid linoleik (LA) 450mg; a-Acid linoleik(ALA) 54mg; Acid arakidonik (AA) 17mg; Acid dokosahekzanoik (DHA) 17mg; Karbohidrate 7.3g prej te cilave: (sheqer 7.2g, laktoze 7.0g, inositol 7.3mg); Fibra0.70g prej te cilave: (GOS² 0.24g, FOS³ 0.04g, 3’GL 4 0.015g) Proteina 1.3g; Kazeine 0.80g; Proteina hirre 0.50g; Kripe 0.05g, Vitamina: Vitamine A 58µg; Vita­mine D 1.6µg; Vitamine E 1.1mg TE; Vitamine K 5.8µg; Vitamine C 9.2mg; Vitamine B1 0.07mg; Vitamine B2 0.14mg; Vitamine B3 0.43mg; Vitamine B6 0.05mg; Folate14 µg; Vitamine B12 0.08µg; Biotin 1.7µg; Acid Pantotenik 0.50mg; Minerale: Natrium 22mg; Kalium 75mg; Klorid 53mg; Kalcium 79mg; Fosfor 51mg; Magnez 5.1mg; Hekur 0.79mg; Zink 0.63mg; Baker 0.05mg; Mangan 0.004mg; Fluor = 0.006mg; Molybdenum=5.9µg; Selen 3,0µg; Krom=5.9µg;Jod 13µg,L-karnitine 2.1mg; Koline 22mg; Taurine 5.3mg; Karbohidrate jokalorike 0.10g; Nukleotide 2.3mg. --Alergjenë: qumështi, peshku, soja. --Përdorimi: 1. Lani duart dhe sterilizoni te gjitha mjetet. 2. Zjeni ujin dhe lereni te ftohet deri ne 40° dhe matni sasine e ujit qe duhet (sipas udhezimit) ne shishen e sterilizuar. 3. Perdorni vetem lugen dozuese brenda kutise. Per te matur sakte pluhurin sheshoni sasine e tij me nje thike te paster. 4.Shtoni sasine e duhur te pluhurit ne shishe sipas udhezimeve. 5. Mbylleni shishen dhe tundeni fort, vertikalisht per 10 sekonda. Levizja rrotulluese nuk mjafton. 6. Ftojeni ne uje te rrjedhshem.Kontrolloni temperaturen e qumeshtit tek kyci i dores (rreth 37°). Ushqejeni femijen menjehere brenda 1 ore. --Paketim në kuti metalike Tin 400gr. --Marka: Nutrica.

Life Care Nannys

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.