;

Aptamil 2 400 gr

(0 Vleresime)

1,390 Lekë

Shitesi: Life Care Nannys Gjendja: Ne Stok

  • Aptamil Pronutura Advance 2. Formulë qumështi e vazhdimit 400gr (6-12muaj). Bazuar në 40 vjet kërkime shkencore dhe frymëzuar nga nevojat e bebeve, ne krijuam formulën e gjeneratës së ardhshme Pronutra Advance. Formulë e patentuar e gjeneratës së ardhshme, që kombinon përzierjen tone unike të elementeve me proçesin tonë unik. Ajo është e përgatitur posaçërisht për të mbështetur nevojat nutricionale në rritje të vogëlushit tuaj nga 6-12 muaj. Aptamil 2 është i përshtatshëm për bebe mbi 6 muaj dhe përdoret si pjesë e një diete të balancuar e të larmishme. Kur bebja mbush 12 muaj rekomandohet të kalohet gradualisht nga Aptamil 2 tek Aptamil 3. --Përbërësit: Perzierje unike prebiotikesh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikesh (HMO 3”GL); LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumefishe te pangopura); proteina; vitamina; antioksidante; hekur; calcium dhe minerale te domosdoshme per rritjen e shendetshme te bebes (ne sasite dhe raportet e duhura). --Përberesit në 100 ml ushqim të përgatitur: Energji 285 kj /68kcal; Yndyrna 3.2g prej te cilave: (te ngopura 1.4 g, (te monopasaturuara 1.2g, te polipasaturuara 0.50g); Acid linoleik (LA) 428 mg; a-Acid linoleik(ALA) 51mg; Acid arakidonic (AA) 8.8mg; Dokosahekzanoik acid (DHA) 17mg; Karbohidrate 8.2g prej te cilave: (sheqer 8.1g, laktoze 7.8g, inositol 6.6mg); Fibra 0.6g prej cilave: GOS³ 0.48g, FOS³ 0.08g, 3’GL 4 0.015g) ; Proteina 1.4g; Kazeine 0.8g; Proteina hirre 0.50g; Vitamina: Vitamine A 60µg; Vitamine D 1.7µg; Vitamine E 0.77mg TE; Vitamine K 5.9µg; Vitamine C 9mg; Vitamine B1 0.05mg; Vitamine B2 0.14mg; Vitamine B3 0.46mg; Vitamine B6 0.05mg; Folate 13µg; Vitamine B12 0.17µg; Biotin 1.8µg; Acid Pantotenik 0.49mg; Min­erale: Natrium 23mg; Kalium 78mg; Klorid 54mg; Kalcium 73mg; Fosfor 50mg; Magnez 7.1mg; Hekur 1.0mg; Zink 0.5mg; Baker 0.05mg; Mangan 0.01mg; Fluor = 0.006mg ; selen 3.1 mg; Jod 13µg; L-karnitine 2.0mg; Koline 15mg; Taurine 5.1mg ; Karbohidrate jokalorike 0.2g; Nukleotide 2.4mg¹. --Doza standarte: 100 ml Aptamil Aptamil 2 Pronutra Advance= 90 ml uje + 3 luge matese. --Alergjenë: qumështi, peshku, soja. --Përdorimi: 1. Lani duart dhe sterilizoni te gjitha mjetet. 2. Zjeni ujin dhe lereni te ftohet deri ne 40° dhe matni sasine e ujit qe duhet (sipas udhezimit) ne shishen e sterilizuar. 3. Perdorni vetem lugen dozuese brenda kutise. Per te matur sakte pluhurin sheshoni sasine e tij me nje thike te paster. 4.Shtoni sasine e duhur te pluhurit ne shishe sipas udhezimeve. 5. Mbylleni shishen dhe tundeni fort, vertikalisht per 10 sekonda. Levizja rrotulluese nuk mjafton. 6. Ftojeni ne uje te rrjedhshem.Kontrolloni temperaturen e qumeshtit tek kyci i dores (rreth 37°). Ushqejeni femijen menjehere brenda 1 ore. --Paketim në kuti metalike Tin 400gr. --Marka: Nutrica.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Aptamil Pronutura Advance 2. Formulë qumështi e vazhdimit 400gr (6-12muaj). Bazuar në 40 vjet kërkime shkencore dhe frymëzuar nga nevojat e bebeve, ne krijuam formulën e gjeneratës së ardhshme Pronutra Advance. Formulë e patentuar e gjeneratës së ardhshme, që kombinon përzierjen tone unike të elementeve me proçesin tonë unik. Ajo është e përgatitur posaçërisht për të mbështetur nevojat nutricionale në rritje të vogëlushit tuaj nga 6-12 muaj. Aptamil 2 është i përshtatshëm për bebe mbi 6 muaj dhe përdoret si pjesë e një diete të balancuar e të larmishme. Kur bebja mbush 12 muaj rekomandohet të kalohet gradualisht nga Aptamil 2 tek Aptamil 3. --Përbërësit: Perzierje unike prebiotikesh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikesh (HMO 3”GL); LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumefishe te pangopura); proteina; vitamina; antioksidante; hekur; calcium dhe minerale te domosdoshme per rritjen e shendetshme te bebes (ne sasite dhe raportet e duhura). --Përberesit në 100 ml ushqim të përgatitur: Energji 285 kj /68kcal; Yndyrna 3.2g prej te cilave: (te ngopura 1.4 g, (te monopasaturuara 1.2g, te polipasaturuara 0.50g); Acid linoleik (LA) 428 mg; a-Acid linoleik(ALA) 51mg; Acid arakidonic (AA) 8.8mg; Dokosahekzanoik acid (DHA) 17mg; Karbohidrate 8.2g prej te cilave: (sheqer 8.1g, laktoze 7.8g, inositol 6.6mg); Fibra 0.6g prej cilave: GOS³ 0.48g, FOS³ 0.08g, 3’GL 4 0.015g) ; Proteina 1.4g; Kazeine 0.8g; Proteina hirre 0.50g; Vitamina: Vitamine A 60µg; Vitamine D 1.7µg; Vitamine E 0.77mg TE; Vitamine K 5.9µg; Vitamine C 9mg; Vitamine B1 0.05mg; Vitamine B2 0.14mg; Vitamine B3 0.46mg; Vitamine B6 0.05mg; Folate 13µg; Vitamine B12 0.17µg; Biotin 1.8µg; Acid Pantotenik 0.49mg; Min­erale: Natrium 23mg; Kalium 78mg; Klorid 54mg; Kalcium 73mg; Fosfor 50mg; Magnez 7.1mg; Hekur 1.0mg; Zink 0.5mg; Baker 0.05mg; Mangan 0.01mg; Fluor = 0.006mg ; selen 3.1 mg; Jod 13µg; L-karnitine 2.0mg; Koline 15mg; Taurine 5.1mg ; Karbohidrate jokalorike 0.2g; Nukleotide 2.4mg¹. --Doza standarte: 100 ml Aptamil Aptamil 2 Pronutra Advance= 90 ml uje + 3 luge matese. --Alergjenë: qumështi, peshku, soja. --Përdorimi: 1. Lani duart dhe sterilizoni te gjitha mjetet. 2. Zjeni ujin dhe lereni te ftohet deri ne 40° dhe matni sasine e ujit qe duhet (sipas udhezimit) ne shishen e sterilizuar. 3. Perdorni vetem lugen dozuese brenda kutise. Per te matur sakte pluhurin sheshoni sasine e tij me nje thike te paster. 4.Shtoni sasine e duhur te pluhurit ne shishe sipas udhezimeve. 5. Mbylleni shishen dhe tundeni fort, vertikalisht per 10 sekonda. Levizja rrotulluese nuk mjafton. 6. Ftojeni ne uje te rrjedhshem.Kontrolloni temperaturen e qumeshtit tek kyci i dores (rreth 37°). Ushqejeni femijen menjehere brenda 1 ore. --Paketim në kuti metalike Tin 400gr. --Marka: Nutrica.

Life Care Nannys

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.