;

Aptamil 1 400 gr

(0 Vleresime)

1,390 Lekë

Shitesi: Life Care Nannys Gjendja: Ne Stok

  • Aptamil Pronutura Advance 1. Formulë foshnjore 400gr (0-6muaj). Formulë e patentuar e gjeneratës së ardhshme, që kombinon përzierjen tone unike të elementeve me proçesin tonë unik dhe të avancuar. Një formulë foshnjore e kompletuar e përgatitur posaçërisht për të plotësuar nevojat nutricionale të bebeve tuaja në stadet e hershme të zhvillimit të tyre - nga lindja deri 6 muaj. Pas kësaj periudhe rekomandohet të kalohet gradualisht nga stadi 1 tek stadi 2 (Aptamil 2). --Përbërësit: Perzierje unike prebiotikesh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikesh (HMO 3”GL); LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumefishe te pangopura); proteina; vitamina; antioksidante; hekur; calcium dhe minerale te domosdoshme per rritjen e shendetshme te bebes (ne sasite dhe raportet e duhura). --Perberja ne 100ml qumesht te pergatitur: Energji 276kj /66kcal ; Yndyrna 3,4g, prej te cilave: (te ngopura 1,5 g,(te monopasaturuara 1.3g, te polipasaturuara 0.60g); Acid linoleik (LA) 446mg; a-Acid linoleik(ALA) 54mg; Acid arakidonic (AA) 17mg; Dokosahekzanoik acid (DHA) 17mg; Karbohidrate 7.4g prej te cilave: (sheqer 7.3g, laktoze 7.0g, inositol 7.2mg); Fibra 0.60g prej te cilave: (GOS² 0.48g, FOS³ 0.08g, 3’GL 4 0.015g) Proteina 1.3g; Kazeine 0.70g; Proteina hirre 0.70g; Vitamina: Vitamine A 58µg; Vitamine D 1.4µg; Vitamine E 1.1mg TE; Vitamine K 5.8µg; Vitamine C 9.2mg; Vitamine B1 0.06mg; Vitamine B2 0.14mg; Vitamine B3 0.43mg; Vitamine B6 0.05mg; Folate14 µg; Vitamine B12 0.17µg; Biotin 1.7µg; Acid Pantotenik 0.53mg; Minerale: Natrium 22mg; Kalium 71mg; Klorid 52mg; Kalcium 60mg; Fosfor 41mg; Magnez 5.4mg; Hekur 0.53mg; Zink 0.48mg; Baker 0.05mg; Mangan 0.003mg; Fluor = 0.006mg, Selen 3,0µg; Jod 13µg , L-karnitine 2.1mg; Koline 22mg; Taurine 5.4mg; Karbohi­drate. --Doza standarte: 100 ml Aptamil Aptamil 1 Pronutra ADVANCE= 90 ml uje + 3 luge matese. --Alergjenë: qumështi, peshku, soja. --Përdorimi: 1. Lani duart dhe sterilizoni te gjitha mjetet. 2. Zjeni ujin dhe lereni te ftohet deri ne 40° dhe matni sasine e ujit qe duhet (sipas udhezimit) ne shishen e sterilizuar. 3. Perdorni vetem lugen dozuese brenda kutise. Per te matur sakte pluhurin sheshoni sasine e tij me nje thike te paster. 4.Shtoni sasine e duhur te pluhurit ne shishe sipas udhezimeve. 5. Mbylleni shishen dhe tundeni fort, vertikalisht per 10 sekonda. Levizja rrotulluese nuk mjafton. 6. Ftojeni ne uje te rrjedhshem.Kontrolloni temperaturen e qumeshtit tek kyci i dores (rreth 37°). Ushqejeni femijen menjehere brenda 1 ore. --Paketim në kuti metalike Tin 400gr. --Marka: Nutrica.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Aptamil Pronutura Advance 1. Formulë foshnjore 400gr (0-6muaj). Formulë e patentuar e gjeneratës së ardhshme, që kombinon përzierjen tone unike të elementeve me proçesin tonë unik dhe të avancuar. Një formulë foshnjore e kompletuar e përgatitur posaçërisht për të plotësuar nevojat nutricionale të bebeve tuaja në stadet e hershme të zhvillimit të tyre - nga lindja deri 6 muaj. Pas kësaj periudhe rekomandohet të kalohet gradualisht nga stadi 1 tek stadi 2 (Aptamil 2). --Përbërësit: Perzierje unike prebiotikesh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikesh (HMO 3”GL); LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumefishe te pangopura); proteina; vitamina; antioksidante; hekur; calcium dhe minerale te domosdoshme per rritjen e shendetshme te bebes (ne sasite dhe raportet e duhura). --Perberja ne 100ml qumesht te pergatitur: Energji 276kj /66kcal ; Yndyrna 3,4g, prej te cilave: (te ngopura 1,5 g,(te monopasaturuara 1.3g, te polipasaturuara 0.60g); Acid linoleik (LA) 446mg; a-Acid linoleik(ALA) 54mg; Acid arakidonic (AA) 17mg; Dokosahekzanoik acid (DHA) 17mg; Karbohidrate 7.4g prej te cilave: (sheqer 7.3g, laktoze 7.0g, inositol 7.2mg); Fibra 0.60g prej te cilave: (GOS² 0.48g, FOS³ 0.08g, 3’GL 4 0.015g) Proteina 1.3g; Kazeine 0.70g; Proteina hirre 0.70g; Vitamina: Vitamine A 58µg; Vitamine D 1.4µg; Vitamine E 1.1mg TE; Vitamine K 5.8µg; Vitamine C 9.2mg; Vitamine B1 0.06mg; Vitamine B2 0.14mg; Vitamine B3 0.43mg; Vitamine B6 0.05mg; Folate14 µg; Vitamine B12 0.17µg; Biotin 1.7µg; Acid Pantotenik 0.53mg; Minerale: Natrium 22mg; Kalium 71mg; Klorid 52mg; Kalcium 60mg; Fosfor 41mg; Magnez 5.4mg; Hekur 0.53mg; Zink 0.48mg; Baker 0.05mg; Mangan 0.003mg; Fluor = 0.006mg, Selen 3,0µg; Jod 13µg , L-karnitine 2.1mg; Koline 22mg; Taurine 5.4mg; Karbohi­drate. --Doza standarte: 100 ml Aptamil Aptamil 1 Pronutra ADVANCE= 90 ml uje + 3 luge matese. --Alergjenë: qumështi, peshku, soja. --Përdorimi: 1. Lani duart dhe sterilizoni te gjitha mjetet. 2. Zjeni ujin dhe lereni te ftohet deri ne 40° dhe matni sasine e ujit qe duhet (sipas udhezimit) ne shishen e sterilizuar. 3. Perdorni vetem lugen dozuese brenda kutise. Per te matur sakte pluhurin sheshoni sasine e tij me nje thike te paster. 4.Shtoni sasine e duhur te pluhurit ne shishe sipas udhezimeve. 5. Mbylleni shishen dhe tundeni fort, vertikalisht per 10 sekonda. Levizja rrotulluese nuk mjafton. 6. Ftojeni ne uje te rrjedhshem.Kontrolloni temperaturen e qumeshtit tek kyci i dores (rreth 37°). Ushqejeni femijen menjehere brenda 1 ore. --Paketim në kuti metalike Tin 400gr. --Marka: Nutrica.

Life Care Nannys

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.