;

Aptamil 3 800 gr

(0 Vleresime)

2,550 Lekë

Shitesi: Life Care Nannys Gjendja: Ne Stok

  • Aptamil Pronutura Advance 3. Formulë qumështi e rritjes 800gr (mbi 10muaj). Bazuar në 40 vjet kërkime shkencore dhe frymëzuar nga nevojat e bebeve, ne krijuam formulën e gjeneratës së ardhshme Pronutra Advance. Formulë e patentuar e gjeneratës së ardhshme, që kombinon përzierjen tonë unike të elementeve me proçesin tonë unik. Ajo është e përgatitur posaçërisht për të mbështetur sistemin imunitar të vogëlushit tuaj. Është përshtatur sipas nevojave të femijës së kësaj moshe për minerale të veçanta si hekuri dhe zinku. Aptamil 3 është i përshtatshëm për moshën 10 muaj e lart dhe përdoret si pjesë e një diete të balancuar e të larmishme. Përmban Vitamina C & D të cilat kontribojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar. --Përberesit në 100 ml ushqim të përgatitur: Energji 277 kj /67kcal ; Yndyrna 3.1g prej te cilave: (te ngopura 1.4 g), Acide yndyrore shumefishe te pangopura 0.5g, a-Acid linoleik(ALA) 49.9mg, LCPs² 0.03g, Dokosahekzanoik acid (DHA) 16.5mg, Acid arakidonik (ARA) 8.6mg); Karbohidrate 7.9g prej te cilave: (sheqer 7.8g, laktoze 7.6g, inositol 6.4mg); Fibra 0.6g prej te cilaveGOS³ 0.47g, FOS³ 0.08g, 3’GL (HMO)4 0.015g) Proteina 1.3g; Vitamina Vitamine A 58µg, Vitamine D 1.7µg, Vitamine E 0.7mg, Vitamine K 5.8µg, Vitamine C 8.7mg, Thiamin (Vitamine B1) 0.05mg, Riboflavin (Vitamine B2) 0.14mg, Niacin (Vitamine B3) 0.45mg, vitamine B6 0.04 mg, Acid folik 13µg, vitamine B12 0.17µg, Biotin 1.7µg, Acid Pantotenik 0.48mg, Minerale; Natrium 22mg, Kalium 75mg, Klorid 52mg, Kalcium 70mg, Fosfor 49mg, Magnez 6.9mg, Hekur 0.99mg, Zink 0.49mg, Baker 0.05mg, Mangan 0.005mg, Fluor <= 0.006mg, Selen 3.0µg, Jod 13µg , L-karnitine 1.9mg, Koline 15mg, Taurine 4.9mg, Nukleotide 2.3mg, Karbohidrate jokalorike 0.2g. --Doza standarte: 100 ml Aptamil 3 Pronutra Advance= 90 ml ujë + 3 lugë matëse. --Alergjenë: qumështi, peshku, soja. --Përzierje unike prebiotikësh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikësh (HMO 3”GL); LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumëfishe të pangopura); proteina; vitamina; antioksidantë; hekur; kalcium dhe minerale të domosdoshme për rritjen e shëndetshme të bebes (në sasitë dhe raportet e rekomanduara). --Përdorimi: 1. Lani duart dhe sterilizoni te gjitha mjetet. 2. Zjeni ujin dhe lereni te ftohet deri ne 40° dhe matni sasine e ujit qe duhet (sipas udhezimit) ne shishen e sterilizuar. 3. Perdorni vetem lugen dozuese brenda kutise. Per te matur sakte pluhurin sheshoni sasine e tij me nje thike te paster. 4.Shtoni sasine e duhur te pluhurit ne shishe sipas udhezimeve. 5. Mbylleni shishen dhe tundeni fort, vertikalisht per 10 sekonda. Levizja rrotulluese nuk mjafton. 6. Ftojeni ne uje te rrjedhshem.Kontrolloni temperaturen e qumeshtit tek kyci i dores (rreth 37°). Ushqejeni femijen menjehere brenda 1 ore. --Paketim në Eazy Pack 800gr. --Marka: Nutrica.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Aptamil Pronutura Advance 3. Formulë qumështi e rritjes 800gr (mbi 10muaj). Bazuar në 40 vjet kërkime shkencore dhe frymëzuar nga nevojat e bebeve, ne krijuam formulën e gjeneratës së ardhshme Pronutra Advance. Formulë e patentuar e gjeneratës së ardhshme, që kombinon përzierjen tonë unike të elementeve me proçesin tonë unik. Ajo është e përgatitur posaçërisht për të mbështetur sistemin imunitar të vogëlushit tuaj. Është përshtatur sipas nevojave të femijës së kësaj moshe për minerale të veçanta si hekuri dhe zinku. Aptamil 3 është i përshtatshëm për moshën 10 muaj e lart dhe përdoret si pjesë e një diete të balancuar e të larmishme. Përmban Vitamina C & D të cilat kontribojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar. --Përberesit në 100 ml ushqim të përgatitur: Energji 277 kj /67kcal ; Yndyrna 3.1g prej te cilave: (te ngopura 1.4 g), Acide yndyrore shumefishe te pangopura 0.5g, a-Acid linoleik(ALA) 49.9mg, LCPs² 0.03g, Dokosahekzanoik acid (DHA) 16.5mg, Acid arakidonik (ARA) 8.6mg); Karbohidrate 7.9g prej te cilave: (sheqer 7.8g, laktoze 7.6g, inositol 6.4mg); Fibra 0.6g prej te cilaveGOS³ 0.47g, FOS³ 0.08g, 3’GL (HMO)4 0.015g) Proteina 1.3g; Vitamina Vitamine A 58µg, Vitamine D 1.7µg, Vitamine E 0.7mg, Vitamine K 5.8µg, Vitamine C 8.7mg, Thiamin (Vitamine B1) 0.05mg, Riboflavin (Vitamine B2) 0.14mg, Niacin (Vitamine B3) 0.45mg, vitamine B6 0.04 mg, Acid folik 13µg, vitamine B12 0.17µg, Biotin 1.7µg, Acid Pantotenik 0.48mg, Minerale; Natrium 22mg, Kalium 75mg, Klorid 52mg, Kalcium 70mg, Fosfor 49mg, Magnez 6.9mg, Hekur 0.99mg, Zink 0.49mg, Baker 0.05mg, Mangan 0.005mg, Fluor <= 0.006mg, Selen 3.0µg, Jod 13µg , L-karnitine 1.9mg, Koline 15mg, Taurine 4.9mg, Nukleotide 2.3mg, Karbohidrate jokalorike 0.2g. --Doza standarte: 100 ml Aptamil 3 Pronutra Advance= 90 ml ujë + 3 lugë matëse. --Alergjenë: qumështi, peshku, soja. --Përzierje unike prebiotikësh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikësh (HMO 3”GL); LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumëfishe të pangopura); proteina; vitamina; antioksidantë; hekur; kalcium dhe minerale të domosdoshme për rritjen e shëndetshme të bebes (në sasitë dhe raportet e rekomanduara). --Përdorimi: 1. Lani duart dhe sterilizoni te gjitha mjetet. 2. Zjeni ujin dhe lereni te ftohet deri ne 40° dhe matni sasine e ujit qe duhet (sipas udhezimit) ne shishen e sterilizuar. 3. Perdorni vetem lugen dozuese brenda kutise. Per te matur sakte pluhurin sheshoni sasine e tij me nje thike te paster. 4.Shtoni sasine e duhur te pluhurit ne shishe sipas udhezimeve. 5. Mbylleni shishen dhe tundeni fort, vertikalisht per 10 sekonda. Levizja rrotulluese nuk mjafton. 6. Ftojeni ne uje te rrjedhshem.Kontrolloni temperaturen e qumeshtit tek kyci i dores (rreth 37°). Ushqejeni femijen menjehere brenda 1 ore. --Paketim në Eazy Pack 800gr. --Marka: Nutrica.

Life Care Nannys

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.