;

Aptamil 1 800 gr

(0 Vleresime)

2,550 Lekë

Shitesi: Life Care Nannys Gjendja: Ne Stok

  • Aptamil Pronutura Advance 1. Formulë qumeshti per foshnje 0-6 muaj. Paketimi: 800gr. Është një formulë foshnjore e kompletuar, e përgatitur posaçërisht për të plotësuar nevojat nutricionale të bebeve tuaja në stadet e hershme të zhvillimit të tyre - nga lindja deri 6 muaj. Formulë e patentuar e gjeneratës së ardhshme, që kombinon përzierjen tone unike të elementeve me proçesin tonë unik dhe të avancuar. Pas kësaj periudhe rekomandohet të kalohet gradualisht nga stadi 1 tek stadi 2 (Aptamil 2). --Alergjenë: qumështi, peshku, soja. --Ingridientët: Përzierje unike prebiotikësh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikësh (HMO 3”GL); LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumëfishe të pangopura); proteina; vitamina; antioksidantë; hekur; kalcium dhe minerale të domosdoshme për rritjen e shëndetshme të bebes (në sasitë dhe raportet e rekomanduara). Alergjenë: qumështi, peshku, soja.Përbërja ne 100ml qumësht të përgatitur:  Energji 285kj/68 kcal ; Yndyrna 3.2g : (te ngopura 1.4 g, Acide yndyrore shumefishe te pangopura 0.5g, (ALA) 51.4mg, LCPs² 0.03g, (DHA) 17.0mg, (ARA) 8.8mg); Karbohidrate 8.2g: (sheqer 8.1, laktoze 7.8g, inositol 6.6mg); Fibra 0.6g: (GOS³ 0.5g, FOS³ 0.08g, 3’GL (HMO)4 0.015g) Proteina 1.4g; Vitamina: Vitamine A 60µg, Vitamine D 1.7µg, Vitamine E 0.77mg, Vitamine K 5.9µg, Vitamine C 9.0mg, Vitamine B1 0.05mg, Vitamine B2 0.14mg, Vitamine B3 0.46mg, Vitamine B6 0.05mg, Acid folik 13µg, Vitamine B12 0.17µg, Biotin 1.8µg, Acid Pantotenik 0.49mg, Minerale; Natrium 23mg, Kalium 78mg, Klorid 54mg, Kalcium 73mg, Fosfor 50 mg, Magnez 7.1mg, Hekur 1.0mg, Zink 0.50mg, Baker 0.05mg, Mangan 0.005mg, Fluor <= 0.006mg, Selen 3.1µg, Jod 13µg, L-karnitine 2.00mg, Koline15mg, Taurine 5.1mg, Nukleotide 2.4mg, Karbohidrate jokalorike 0.2gDoza standarte: Aptamil 1 Pronutra ADVANCE= 90 ml ujë + 3 lugë matësePaketim në Eazy Pack 800gr. --Perberesit:  Përzierje unike prebiotikësh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikësh (HMO 3”GL); LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumëfishe të pangopura); proteina; vitamina; antioksidantë; hekur; kalcium dhe minerale të domosdoshme për rritjen e shëndetshme të bebes (në sasitë dhe raportet e rekomanduara). --Perdorimi: 1. Lani duart dhe sterilizoni te gjitha mjetet. 2. Zjeni ujin dhe lereni te ftohet deri ne 40° dhe matni sasine e ujit qe duhet (sipas udhezimit) ne shishen e sterilizuar. 3. Perdorni vetem lugen dozuese brenda kutise. Per te matur sakte pluhurin sheshoni sasine e tij me nje thike te paster. 4. Shtoni sasine e duhur te pluhurit ne shishe sipas udhezimeve. 5. Mbylleni shishen dhe tundeni fort, vertikalisht per 10 sekonda. Levizja rrotulluese nuk mjafton. 6. Ftojeni ne uje te rrjedhshem. Kontrolloni temperaturen e qumeshtit tek kyci i dores (rreth 37°). Ushqejeni femijen menjehere brenda 1 ore. --Paketim në Eazy Pack 800gr. --Marka: Nutrica.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Aptamil Pronutura Advance 1. Formulë qumeshti per foshnje 0-6 muaj. Paketimi: 800gr. Është një formulë foshnjore e kompletuar, e përgatitur posaçërisht për të plotësuar nevojat nutricionale të bebeve tuaja në stadet e hershme të zhvillimit të tyre - nga lindja deri 6 muaj. Formulë e patentuar e gjeneratës së ardhshme, që kombinon përzierjen tone unike të elementeve me proçesin tonë unik dhe të avancuar. Pas kësaj periudhe rekomandohet të kalohet gradualisht nga stadi 1 tek stadi 2 (Aptamil 2). --Alergjenë: qumështi, peshku, soja. --Ingridientët: Përzierje unike prebiotikësh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikësh (HMO 3”GL); LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumëfishe të pangopura); proteina; vitamina; antioksidantë; hekur; kalcium dhe minerale të domosdoshme për rritjen e shëndetshme të bebes (në sasitë dhe raportet e rekomanduara). Alergjenë: qumështi, peshku, soja.Përbërja ne 100ml qumësht të përgatitur:  Energji 285kj/68 kcal ; Yndyrna 3.2g : (te ngopura 1.4 g, Acide yndyrore shumefishe te pangopura 0.5g, (ALA) 51.4mg, LCPs² 0.03g, (DHA) 17.0mg, (ARA) 8.8mg); Karbohidrate 8.2g: (sheqer 8.1, laktoze 7.8g, inositol 6.6mg); Fibra 0.6g: (GOS³ 0.5g, FOS³ 0.08g, 3’GL (HMO)4 0.015g) Proteina 1.4g; Vitamina: Vitamine A 60µg, Vitamine D 1.7µg, Vitamine E 0.77mg, Vitamine K 5.9µg, Vitamine C 9.0mg, Vitamine B1 0.05mg, Vitamine B2 0.14mg, Vitamine B3 0.46mg, Vitamine B6 0.05mg, Acid folik 13µg, Vitamine B12 0.17µg, Biotin 1.8µg, Acid Pantotenik 0.49mg, Minerale; Natrium 23mg, Kalium 78mg, Klorid 54mg, Kalcium 73mg, Fosfor 50 mg, Magnez 7.1mg, Hekur 1.0mg, Zink 0.50mg, Baker 0.05mg, Mangan 0.005mg, Fluor <= 0.006mg, Selen 3.1µg, Jod 13µg, L-karnitine 2.00mg, Koline15mg, Taurine 5.1mg, Nukleotide 2.4mg, Karbohidrate jokalorike 0.2gDoza standarte: Aptamil 1 Pronutra ADVANCE= 90 ml ujë + 3 lugë matësePaketim në Eazy Pack 800gr. --Perberesit:  Përzierje unike prebiotikësh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikësh (HMO 3”GL); LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumëfishe të pangopura); proteina; vitamina; antioksidantë; hekur; kalcium dhe minerale të domosdoshme për rritjen e shëndetshme të bebes (në sasitë dhe raportet e rekomanduara). --Perdorimi: 1. Lani duart dhe sterilizoni te gjitha mjetet. 2. Zjeni ujin dhe lereni te ftohet deri ne 40° dhe matni sasine e ujit qe duhet (sipas udhezimit) ne shishen e sterilizuar. 3. Perdorni vetem lugen dozuese brenda kutise. Per te matur sakte pluhurin sheshoni sasine e tij me nje thike te paster. 4. Shtoni sasine e duhur te pluhurit ne shishe sipas udhezimeve. 5. Mbylleni shishen dhe tundeni fort, vertikalisht per 10 sekonda. Levizja rrotulluese nuk mjafton. 6. Ftojeni ne uje te rrjedhshem. Kontrolloni temperaturen e qumeshtit tek kyci i dores (rreth 37°). Ushqejeni femijen menjehere brenda 1 ore. --Paketim në Eazy Pack 800gr. --Marka: Nutrica.

Life Care Nannys

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.