;

Aptamil Pre 800 gr

(0 Vleresime)

2,550 Lekë

Shitesi: Life Care Nannys Gjendja: Ne Stok

  • Aptamil Pronutura Advance Pre. Formulë qumeshti per foshnje 0-6 muaj. Paketimi: 800gr. Është një formulë foshnjore e kompletuar, e përgatitur posaçërisht për të plotësuar nevojat nutricionale të bebeve tuaja në stadet e hershme të zhvillimit të tyre - nga lindja deri 6 muaj. Rekomandohet të përdoret në javët e para të jetës dhe pastaj të kalohet tek Aptamil 1. Formulë e patentuar e gjeneratës së ardhshme, që kombinon përzierjen tone unike të elementeve me proçesin tonë unik dhe të avancuar. Pas kësaj periudhe rekomandohet të kalohet gradualisht nga stadi 1 tek stadi 2 (Aptamil 2). --Alergjenë: qumështi, peshku, soja. --Ingridientët: Përzierje unike prebiotikësh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikësh (HMO 3”GL); LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumëfishe të pangopura); proteina; vitamina; antioksidantë; hekur; kalcium dhe minerale të domosdoshme për rritjen e shëndetshme të bebes (në sasitë dhe raportet e rekomanduara). Alergjenë: qumështi, peshku, soja. --Përbërja ne 100ml qumësht të përgatitur: Energji 276 kj /66 /kcal; Yndyrna 3.4g prej te cilave: (te ngopura 1.5 g, Acide yndyrore shumefishe te pangopura 0.6g, Dokosahekzanoik acid (DHA) 16.5mg); Karbohidrate 7.4g prej te cilave: (sheqer 7.3g, laktoze 7.0g, inositol 7.2mg); Fibra 0.6g prej te cilave: ( GOS³ 0.48g, FOS³ 0.08g) Proteina 1.3g; Vitamina: Vitamine A 58µg, Vitamine D 1.6µg, Vitamine E 1.1mg, Vitamine K 5.8µg, Vitamine C 9.2mg, Vitamine B1 0.06mg, Vitamin B2 0.14mg, Vi­tamin B3 0.43mg, Vitamine B6 0.05mg, Acid folik 14µg, Vitamine B12 0.17µg, Biotine 1.7µg, Acid Pantotenik 0.53mg, Minerale; Natrium 22mg, Kalium 71mg, Klorid 52mg, Kalcium 60mg, Fosfor 41 mg, Magnez 5.4mg, Hekur 0.53mg, Zink 0.48mg, Baker 0.05mg, Mangan 0.003mg, Fluor = 0.006mg, Selen 3.0µg, Jod 13µg , L-karnitine 2.1mg, Koline 22mg, Taurine 5.4mg, Nukleotide 2.3mg, Karbohidrate jokalorike 0.2g. Doza standarte: 100 ml Aptamil Pre Pronutra ADVANCE = 90 ml ujë + 3 luge matëse Paketim në Eazy Pack 800gr. --Perberesit:Përzierje unike prebiotikësh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikësh (HMO 3”GL); LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumëfishe të pangopura); proteina; vitamina; antioksidantë; hekur; kalcium dhe minerale të domosdoshme për rritjen e shëndetshme të bebes (në sasitë dhe raportet e rekomanduara). --Perdorimi: 1. Lani duart dhe sterilizoni te gjitha mjetet. 2.Zjeni ujin dhe lereni te ftohet deri ne 40° dhe matni sasine e ujit qe duhet (sipas udhezimit) ne shishen e sterilizuar. 3. Perdorni vetem lugen dozuese brenda kutise. Per te matur sakte pluhurin sheshoni sasine e tij me nje thike te paster. 4.Shtoni sasine e duhur te pluhurit ne shishe sipas udhezimeve. 5. Mbylleni shishen dhe tundeni fort, vertikalisht per 10 sekonda. Levizja rrotulluese nuk mjafton. 6. Ftojeni ne uje te rrjedhshem. Kontrolloni temperaturen e qumeshtit tek kyci i dores (rreth 37°). Ushqejeni femijen menjehere brenda 1 ore. --Paketim në Eazy Pack 800gr. --Marka: Nutrica.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Aptamil Pronutura Advance Pre. Formulë qumeshti per foshnje 0-6 muaj. Paketimi: 800gr. Është një formulë foshnjore e kompletuar, e përgatitur posaçërisht për të plotësuar nevojat nutricionale të bebeve tuaja në stadet e hershme të zhvillimit të tyre - nga lindja deri 6 muaj. Rekomandohet të përdoret në javët e para të jetës dhe pastaj të kalohet tek Aptamil 1. Formulë e patentuar e gjeneratës së ardhshme, që kombinon përzierjen tone unike të elementeve me proçesin tonë unik dhe të avancuar. Pas kësaj periudhe rekomandohet të kalohet gradualisht nga stadi 1 tek stadi 2 (Aptamil 2). --Alergjenë: qumështi, peshku, soja. --Ingridientët: Përzierje unike prebiotikësh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikësh (HMO 3”GL); LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumëfishe të pangopura); proteina; vitamina; antioksidantë; hekur; kalcium dhe minerale të domosdoshme për rritjen e shëndetshme të bebes (në sasitë dhe raportet e rekomanduara). Alergjenë: qumështi, peshku, soja. --Përbërja ne 100ml qumësht të përgatitur: Energji 276 kj /66 /kcal; Yndyrna 3.4g prej te cilave: (te ngopura 1.5 g, Acide yndyrore shumefishe te pangopura 0.6g, Dokosahekzanoik acid (DHA) 16.5mg); Karbohidrate 7.4g prej te cilave: (sheqer 7.3g, laktoze 7.0g, inositol 7.2mg); Fibra 0.6g prej te cilave: ( GOS³ 0.48g, FOS³ 0.08g) Proteina 1.3g; Vitamina: Vitamine A 58µg, Vitamine D 1.6µg, Vitamine E 1.1mg, Vitamine K 5.8µg, Vitamine C 9.2mg, Vitamine B1 0.06mg, Vitamin B2 0.14mg, Vi­tamin B3 0.43mg, Vitamine B6 0.05mg, Acid folik 14µg, Vitamine B12 0.17µg, Biotine 1.7µg, Acid Pantotenik 0.53mg, Minerale; Natrium 22mg, Kalium 71mg, Klorid 52mg, Kalcium 60mg, Fosfor 41 mg, Magnez 5.4mg, Hekur 0.53mg, Zink 0.48mg, Baker 0.05mg, Mangan 0.003mg, Fluor = 0.006mg, Selen 3.0µg, Jod 13µg , L-karnitine 2.1mg, Koline 22mg, Taurine 5.4mg, Nukleotide 2.3mg, Karbohidrate jokalorike 0.2g. Doza standarte: 100 ml Aptamil Pre Pronutra ADVANCE = 90 ml ujë + 3 luge matëse Paketim në Eazy Pack 800gr. --Perberesit:Përzierje unike prebiotikësh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikësh (HMO 3”GL); LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumëfishe të pangopura); proteina; vitamina; antioksidantë; hekur; kalcium dhe minerale të domosdoshme për rritjen e shëndetshme të bebes (në sasitë dhe raportet e rekomanduara). --Perdorimi: 1. Lani duart dhe sterilizoni te gjitha mjetet. 2.Zjeni ujin dhe lereni te ftohet deri ne 40° dhe matni sasine e ujit qe duhet (sipas udhezimit) ne shishen e sterilizuar. 3. Perdorni vetem lugen dozuese brenda kutise. Per te matur sakte pluhurin sheshoni sasine e tij me nje thike te paster. 4.Shtoni sasine e duhur te pluhurit ne shishe sipas udhezimeve. 5. Mbylleni shishen dhe tundeni fort, vertikalisht per 10 sekonda. Levizja rrotulluese nuk mjafton. 6. Ftojeni ne uje te rrjedhshem. Kontrolloni temperaturen e qumeshtit tek kyci i dores (rreth 37°). Ushqejeni femijen menjehere brenda 1 ore. --Paketim në Eazy Pack 800gr. --Marka: Nutrica.

Life Care Nannys

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.