;

Beres Picash

(0 Vleresime)

4,990 Lekë

Shitesi: Magic Shop Gjendja: Ne Stok

  • Beres Picash ose krepash "Bosch", modeli: 1232. Pajisje e shkelqyer kuzhine me te cilen mund te gatuani pica, krepa apo ushqime te tjera pa i ngjitur aspak. Me nje diameter 32 cm. Fale veshjes jo ngjitese, krepat nuk digjen dhe pjekja realizohet ne menyre te barabarte. Pllaka me nxehje uniforme nuk lejon ngjitjen apo djegien e brumit qe keni hedhur ose te cdo ushqimi tjeter qe po gatuani. Mbrojtja e brendshme e siguresave dhe doreza e ftohtë me prekje. Ne madhesi kompakte, i pershtatshem per t'a marre me vete ne nje udhetim. Pastrohet shume thjeshte. Fuqia: 2200W.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Beres Picash ose krepash "Bosch", modeli: 1232. Pajisje e shkelqyer kuzhine me te cilen mund te gatuani pica, krepa apo ushqime te tjera pa i ngjitur aspak. Me nje diameter 32 cm. Fale veshjes jo ngjitese, krepat nuk digjen dhe pjekja realizohet ne menyre te barabarte. Pllaka me nxehje uniforme nuk lejon ngjitjen apo djegien e brumit qe keni hedhur ose te cdo ushqimi tjeter qe po gatuani. Mbrojtja e brendshme e siguresave dhe doreza e ftohtë me prekje. Ne madhesi kompakte, i pershtatshem per t'a marre me vete ne nje udhetim. Pastrohet shume thjeshte. Fuqia: 2200W.

Magic Shop

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.