;

ADITIV NAFTE KUNDER NGRIRJES SE KARBURANTIT AREXONS DIESEL MIX SPECIAL TRUCK 5 litra - 9824

(0 Vleresime)

8,520 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • DIESEL MIX parandalon ngrirjen e naftës, në motorrët e automjeteve të rënda diesel dhe turbo diesel. Në dimër mbron nga ngricat, duke parandaluar kristalizimin e parafinës që është e pranishme në naftë dhe si pasojë bllokimin e filtrit. Në këtë mënyrë lehtëson ndezjet edhe në temperatura të ftohta. DIESEL MIX ju lejon të: Mbroni karburantin nga ngricat Të përmirësoni rrjedhshmërinë e karburantit Parandaloni bllokimin e filtrit Përmirësoni djegien Eliminoni depozitimet e ndryshkut Reduktoni emetimet MUND TË PËRDORET PËR: Për të gjithë motorrët me naftë TIPARET TEKNIKE Gjendja fizike: i lëngshëm Ngjyra: verdhë Erë: tipike Dendësia në 15°C ASTM D1298: 0,895 g/ml Viskoziteti në 40°C ASTM D445: 12.4 cst Pika e ndezjes: 110°C MËNYRA E PËRDORIMIT Hidhet direkt në depoziten e karburantit mundësisht përpara furnizimit me karburant. RAPORTI Përmbajtja e një paketimi 5 L është e mjaftueshme për trajtimin e 2000 litrave naftë. 1 L trajton 400 litra naftë. Funksionaliteti i Diesel Mix në dozën e përdorimit të rekomanduar, varet nga lloji dhe cilësia e karburantit diesel të përdorur. RUAJTJA Në paketim të pahapur, në temperaturë ambienti dhe larg nga rrezet direkte të diellit, mund të ruhet të paktën 3 vjet PAKETIMI Bidon metalik Kodi: 9824 Sasia: 5 L
Sasia

Kontakt

Shperndaje

DIESEL MIX parandalon ngrirjen e naftës, në motorrët e automjeteve të rënda diesel dhe turbo diesel. Në dimër mbron nga ngricat, duke parandaluar kristalizimin e parafinës që është e pranishme në naftë dhe si pasojë bllokimin e filtrit. Në këtë mënyrë lehtëson ndezjet edhe në temperatura të ftohta. DIESEL MIX ju lejon të: Mbroni karburantin nga ngricat Të përmirësoni rrjedhshmërinë e karburantit Parandaloni bllokimin e filtrit Përmirësoni djegien Eliminoni depozitimet e ndryshkut Reduktoni emetimet MUND TË PËRDORET PËR: Për të gjithë motorrët me naftë TIPARET TEKNIKE Gjendja fizike: i lëngshëm Ngjyra: verdhë Erë: tipike Dendësia në 15°C ASTM D1298: 0,895 g/ml Viskoziteti në 40°C ASTM D445: 12.4 cst Pika e ndezjes: 110°C MËNYRA E PËRDORIMIT Hidhet direkt në depoziten e karburantit mundësisht përpara furnizimit me karburant. RAPORTI Përmbajtja e një paketimi 5 L është e mjaftueshme për trajtimin e 2000 litrave naftë. 1 L trajton 400 litra naftë. Funksionaliteti i Diesel Mix në dozën e përdorimit të rekomanduar, varet nga lloji dhe cilësia e karburantit diesel të përdorur. RUAJTJA Në paketim të pahapur, në temperaturë ambienti dhe larg nga rrezet direkte të diellit, mund të ruhet të paktën 3 vjet PAKETIMI Bidon metalik Kodi: 9824 Sasia: 5 L

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.