;

ADITIV PER MAKINA HIBRIDE AREXONS PROF. HYBRID BENZINA 325ML-9866

(0 Vleresime)

1,000 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • Një aditiv i krijuar posaçërisht për motorrët hibridë dhe për motorrët me bi-karburant për përdorim vetëm profesional. Është një produkt i koncentruar i formuluar me aditivë dhe tretës të veçantë për pastrimin dhe ruajtjen e sistemit të furnizimit me benzinë ??të sistemeve hibride. Eliminon depozitimet nga sistemi pa pasur nevojë që sistemi të çmontohet Parandalon formimin e ndryshkut Redukton emetimin e HC dhe CO, zvogëlon emetimin e gazrave të dëmshëm Pastron sistemin e injektimit Stabilizon karburantin duke parandaluar vjetrimin dhe oksidimin e tij Eliminon vështirësitë e ndezjes në të ftohtë, punimin e fortë në minimo dhe zhurmat gjatë punës së motorrit. Nuk e dëmton konvertuesin katalitik Kontribuon në uljen e konsumit të karburantit MUND TË PËRDORET PËR: Për të gjithë motorrët hibridë dhe për motorrët me bi-karburant që përdorin benzinë ??si karburant. I përshtatshëm për sistemet Start & Stop dhe është në përputhje me sistemet katalitike. MËNYRA E PËRDORIMIT Hidheni direkt në depoziten e karburantit. Përsëriteni trajtimin në çdo shërbim të planifikuar ose në rast nevoje. Në raste të rënda mund të jetë e nevojshme që të përsëritet trajtimi i menjëhershëm. Sasia prej 325 mL rekomandohet për trajtimin e 20 ÷ 40 litër benzinë. RUAJTJA Produkti ruhet në paketim të mbyllur, në temperaturë ambienti: minimumi 36 muaj. PAKETIMI Bidon metalik Kodi: 9866 Sasia: 320 mL TIPARET FIZIKE Pamja: lëng viskoz Ngjyra: e verdhë Pesha specifike: 0,828 g/mL
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Një aditiv i krijuar posaçërisht për motorrët hibridë dhe për motorrët me bi-karburant për përdorim vetëm profesional. Është një produkt i koncentruar i formuluar me aditivë dhe tretës të veçantë për pastrimin dhe ruajtjen e sistemit të furnizimit me benzinë ??të sistemeve hibride. Eliminon depozitimet nga sistemi pa pasur nevojë që sistemi të çmontohet Parandalon formimin e ndryshkut Redukton emetimin e HC dhe CO, zvogëlon emetimin e gazrave të dëmshëm Pastron sistemin e injektimit Stabilizon karburantin duke parandaluar vjetrimin dhe oksidimin e tij Eliminon vështirësitë e ndezjes në të ftohtë, punimin e fortë në minimo dhe zhurmat gjatë punës së motorrit. Nuk e dëmton konvertuesin katalitik Kontribuon në uljen e konsumit të karburantit MUND TË PËRDORET PËR: Për të gjithë motorrët hibridë dhe për motorrët me bi-karburant që përdorin benzinë ??si karburant. I përshtatshëm për sistemet Start & Stop dhe është në përputhje me sistemet katalitike. MËNYRA E PËRDORIMIT Hidheni direkt në depoziten e karburantit. Përsëriteni trajtimin në çdo shërbim të planifikuar ose në rast nevoje. Në raste të rënda mund të jetë e nevojshme që të përsëritet trajtimi i menjëhershëm. Sasia prej 325 mL rekomandohet për trajtimin e 20 ÷ 40 litër benzinë. RUAJTJA Produkti ruhet në paketim të mbyllur, në temperaturë ambienti: minimumi 36 muaj. PAKETIMI Bidon metalik Kodi: 9866 Sasia: 320 mL TIPARET FIZIKE Pamja: lëng viskoz Ngjyra: e verdhë Pesha specifike: 0,828 g/mL

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.