;

ANTIFRIZ K2 KULER LONG LIFE -35°C (E KUQE- G12/ G12+) 5 litra - T205C

(0 Vleresime)

1,800 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • ANTIFRIZ K2 KULER LONG LIFE -35°C (E KUQE- G12/ G12+) 5 litra - T205C Antifriza K2 KULER LONG LIFE -35°C është një antifrizë moderne, universale, e gatshme për përdorim, e karakterizuar nga parametra me performancë shumë të lartë, e akorduar me medalje ari në Panairin Ndërkombëtar të Shpikjeve në Bruksel, Gjenevë dhe Seul. MUNDËSON TEMPERATURË OPTIMALE PUNE Një formulë e zhvilluar posaçërisht për të mbrojtur motorrin nga mbinxehja në verë dhe në dimër nga ngrirja. SIGURON MBROJTJEN E PLOTË TË MOTORRIT PËR 5 VJET OSE 250,000 km Një paketë e shkëlqyer frenuese e përbërë nga acide karboksilike me shtimin e frenuesve të veçantë të korrozionit dhe agjentëve anti-shkumë mbron motorrin. Siguron mbrojtje të plotë të motorrit për 5 vjet ose 250,000 kilometra edhe kur përzihet me lëngje të brandeve të tjera me jetë të zgjatur, pavarësisht nga ngjyra. E PËRSHTATSHME PËR TË GJITHË LLOJET E RADIATORËVE K2 KULER LONG LIFE -35°C mund të përdoret në të gjithë llojet e radiatorëve, veçanërisht prej alumini dhe i përzier me lëngje të tjerë me cilësi po aq të lartë, pavarësisht nga ngjyra. FORMULË E CILËSISË MË TË LARTË DHE TEKNOLOGJISË MË TË AVANCUAR K2 KULER LONG LIFE -35°C plotëson standardet e rrepta amerikane ASTM D 3306 dhe ASTM D 2570. Ngjyra: E kuqe PËRDORIMI: 1. Hiqni antifrizen e vjetër dhe shpëlajeni sistemin me ujë ose me një larës të veçantë radiatori (p.sh. K2 Radiator Flush). 2. Mbusheni sistemin e ftohjes me antifrizë të gatshme. 3. Ndizeni motorrin dhe shfryjeni/ ventilojeni sistemin e ftohjes. 4. Pas ftohjes, mbusheni deri në një nivel midis treguesve MIN dhe MAX në depoziten e zgjerimit. Paralajmërim: Frekuenca e zëvendësimit të antifrizës specifikohet në manualin e makinës. Zakonisht është çdo 60,000 km ose çdo 3 vjet.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

ANTIFRIZ K2 KULER LONG LIFE -35°C (E KUQE- G12/ G12+) 5 litra - T205C Antifriza K2 KULER LONG LIFE -35°C është një antifrizë moderne, universale, e gatshme për përdorim, e karakterizuar nga parametra me performancë shumë të lartë, e akorduar me medalje ari në Panairin Ndërkombëtar të Shpikjeve në Bruksel, Gjenevë dhe Seul. MUNDËSON TEMPERATURË OPTIMALE PUNE Një formulë e zhvilluar posaçërisht për të mbrojtur motorrin nga mbinxehja në verë dhe në dimër nga ngrirja. SIGURON MBROJTJEN E PLOTË TË MOTORRIT PËR 5 VJET OSE 250,000 km Një paketë e shkëlqyer frenuese e përbërë nga acide karboksilike me shtimin e frenuesve të veçantë të korrozionit dhe agjentëve anti-shkumë mbron motorrin. Siguron mbrojtje të plotë të motorrit për 5 vjet ose 250,000 kilometra edhe kur përzihet me lëngje të brandeve të tjera me jetë të zgjatur, pavarësisht nga ngjyra. E PËRSHTATSHME PËR TË GJITHË LLOJET E RADIATORËVE K2 KULER LONG LIFE -35°C mund të përdoret në të gjithë llojet e radiatorëve, veçanërisht prej alumini dhe i përzier me lëngje të tjerë me cilësi po aq të lartë, pavarësisht nga ngjyra. FORMULË E CILËSISË MË TË LARTË DHE TEKNOLOGJISË MË TË AVANCUAR K2 KULER LONG LIFE -35°C plotëson standardet e rrepta amerikane ASTM D 3306 dhe ASTM D 2570. Ngjyra: E kuqe PËRDORIMI: 1. Hiqni antifrizen e vjetër dhe shpëlajeni sistemin me ujë ose me një larës të veçantë radiatori (p.sh. K2 Radiator Flush). 2. Mbusheni sistemin e ftohjes me antifrizë të gatshme. 3. Ndizeni motorrin dhe shfryjeni/ ventilojeni sistemin e ftohjes. 4. Pas ftohjes, mbusheni deri në një nivel midis treguesve MIN dhe MAX në depoziten e zgjerimit. Paralajmërim: Frekuenca e zëvendësimit të antifrizës specifikohet në manualin e makinës. Zakonisht është çdo 60,000 km ose çdo 3 vjet.

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.