;

ANTIFRIZ K2 KULER LONG LIFE -35°C (BLU - G11) 1L - T201N

(0 Vleresime)

400 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • ANTIFRIZ K2 KULER LONG LIFE -35°C (BLU - G11) 1L - T201N Antifriza K2 KULER LONG LIFE -35°C është një antifrizë moderne, universale, e gatshme për përdorim, e karakterizuar nga parametra me performancë shumë të lartë, e akorduar me medalje ari në Panairin Ndërkombëtar të Shpikjeve në Bruksel, Gjenevë dhe Seul. MUNDËSON TEMPERATURË OPTIMALE PUNE Një formulë e zhvilluar posaçërisht për të mbrojtur motorrin nga mbinxehja në verë dhe në dimër nga ngrirja. SIGURON MBROJTJEN E PLOTË TË MOTORRIT PËR 5 VJET OSE 250,000 km Një paketë e shkëlqyer frenuese e përbërë nga acide karboksilike me shtimin e frenuesve të veçantë të korrozionit dhe agjentëve anti-shkumë mbron motorrin. Siguron mbrojtje të plotë të motorrit për 5 vjet ose 250,000 kilometra edhe kur përzihet me lëngje të brandeve të tjera me jetë të zgjatur, pavarësisht nga ngjyra. E PËRSHTATSHME PËR TË GJITHË LLOJET E RADIATORËVE K2 KULER LONG LIFE -35°C mund të përdoret në të gjithë llojet e radiatorëve, veçanërisht prej alumini dhe i përzier me lëngje të tjerë me cilësi po aq të lartë, pavarësisht nga ngjyra. FORMULË E CILËSISË MË TË LARTË DHE TEKNOLOGJISË MË TË AVANCUAR K2 KULER LONG LIFE -35°C plotëson standardet e rrepta amerikane ASTM D 3306 dhe ASTM D 2570. Ngjyra: Blu PËRDORIMI: 1.Ndiqni udhëzimet e prodhuesit të makinës kur ndërroni antifrizen. 2.Shtimi i antifrizës në sistem duhet të bëhet në një motorr të ftohtë.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

ANTIFRIZ K2 KULER LONG LIFE -35°C (BLU - G11) 1L - T201N Antifriza K2 KULER LONG LIFE -35°C është një antifrizë moderne, universale, e gatshme për përdorim, e karakterizuar nga parametra me performancë shumë të lartë, e akorduar me medalje ari në Panairin Ndërkombëtar të Shpikjeve në Bruksel, Gjenevë dhe Seul. MUNDËSON TEMPERATURË OPTIMALE PUNE Një formulë e zhvilluar posaçërisht për të mbrojtur motorrin nga mbinxehja në verë dhe në dimër nga ngrirja. SIGURON MBROJTJEN E PLOTË TË MOTORRIT PËR 5 VJET OSE 250,000 km Një paketë e shkëlqyer frenuese e përbërë nga acide karboksilike me shtimin e frenuesve të veçantë të korrozionit dhe agjentëve anti-shkumë mbron motorrin. Siguron mbrojtje të plotë të motorrit për 5 vjet ose 250,000 kilometra edhe kur përzihet me lëngje të brandeve të tjera me jetë të zgjatur, pavarësisht nga ngjyra. E PËRSHTATSHME PËR TË GJITHË LLOJET E RADIATORËVE K2 KULER LONG LIFE -35°C mund të përdoret në të gjithë llojet e radiatorëve, veçanërisht prej alumini dhe i përzier me lëngje të tjerë me cilësi po aq të lartë, pavarësisht nga ngjyra. FORMULË E CILËSISË MË TË LARTË DHE TEKNOLOGJISË MË TË AVANCUAR K2 KULER LONG LIFE -35°C plotëson standardet e rrepta amerikane ASTM D 3306 dhe ASTM D 2570. Ngjyra: Blu PËRDORIMI: 1.Ndiqni udhëzimet e prodhuesit të makinës kur ndërroni antifrizen. 2.Shtimi i antifrizës në sistem duhet të bëhet në një motorr të ftohtë.

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.