;

ANTIFRIZ K2 KULER CONCENTRATE (JESHILE) 1L - T211Z

(0 Vleresime)

700 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • ANTIFRIZ K2 KULER CONCENTRATE (JESHILE) 1L - T211Z Antifriza K2 KULER është një antifriz koncentrat moderne dhe universale për radiatorin, karakterizuar nga parametra me performancë shumë të lartë. MUNDËSON TEMPERATURË OPTIMALE PUNE Një formulë e zhvilluar posaçërisht për të mbrojtur motorrin nga mbinxehja në verë dhe në dimër nga ngrirja. SIGURON MBROJTJEN E PLOTË TË MOTORRIT PËR 5 VJET OSE 250,000 km Një paketë e shkëlqyer frenuese e përbërë nga acide karboksilike me shtimin e frenuesve të veçantë të korrozionit dhe agjentëve anti-shkumë mbron motorrin. Siguron mbrojtje të plotë të motorrit për 5 vjet ose 250,000 kilometra edhe kur përzihet me lëngje të brandeve të tjera me jetë të zgjatur, pavarësisht nga ngjyra. E PËRSHTATSHME PËR TË GJITHË LLOJET E RADIATORËVE K2 KULER mund të përdoret në të gjithë llojet e radiatorëve, veçanërisht prej alumini dhe i përzier me lëngje të tjerë me cilësi po aq të lartë, pavarësisht nga ngjyra. FORMULË E CILËSISË MË TË LARTË DHE TEKNOLOGJISË MË TË AVANCUAR Shpërblyer me medalje ari në Panairin Ndërkombëtar të Shpikjeve në Bruksel, Gjenevë dhe Seul. Formula e antifrizës e patentuar, e përparuar teknologjikisht, plotëson standardet e rrepta amerikane ASTM D 3306 dhe ASTM D 2570. Cilësia më e lartë konfirmohet nga testet e Institutit të Teknologjisë të Forcave Ajrore sipas PN-C-40007. Raporti i përzierjes së koncentratit me ujin jepet më poshtë: K2 KULER/ UJË Temperatura e ngrirjes 02:01 -50°C 01:01 -35°C Ngjyra: Jeshile Shënim: Mos derdhni koncentrat të paholluar në radiator.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

ANTIFRIZ K2 KULER CONCENTRATE (JESHILE) 1L - T211Z Antifriza K2 KULER është një antifriz koncentrat moderne dhe universale për radiatorin, karakterizuar nga parametra me performancë shumë të lartë. MUNDËSON TEMPERATURË OPTIMALE PUNE Një formulë e zhvilluar posaçërisht për të mbrojtur motorrin nga mbinxehja në verë dhe në dimër nga ngrirja. SIGURON MBROJTJEN E PLOTË TË MOTORRIT PËR 5 VJET OSE 250,000 km Një paketë e shkëlqyer frenuese e përbërë nga acide karboksilike me shtimin e frenuesve të veçantë të korrozionit dhe agjentëve anti-shkumë mbron motorrin. Siguron mbrojtje të plotë të motorrit për 5 vjet ose 250,000 kilometra edhe kur përzihet me lëngje të brandeve të tjera me jetë të zgjatur, pavarësisht nga ngjyra. E PËRSHTATSHME PËR TË GJITHË LLOJET E RADIATORËVE K2 KULER mund të përdoret në të gjithë llojet e radiatorëve, veçanërisht prej alumini dhe i përzier me lëngje të tjerë me cilësi po aq të lartë, pavarësisht nga ngjyra. FORMULË E CILËSISË MË TË LARTË DHE TEKNOLOGJISË MË TË AVANCUAR Shpërblyer me medalje ari në Panairin Ndërkombëtar të Shpikjeve në Bruksel, Gjenevë dhe Seul. Formula e antifrizës e patentuar, e përparuar teknologjikisht, plotëson standardet e rrepta amerikane ASTM D 3306 dhe ASTM D 2570. Cilësia më e lartë konfirmohet nga testet e Institutit të Teknologjisë të Forcave Ajrore sipas PN-C-40007. Raporti i përzierjes së koncentratit me ujin jepet më poshtë: K2 KULER/ UJË Temperatura e ngrirjes 02:01 -50°C 01:01 -35°C Ngjyra: Jeshile Shënim: Mos derdhni koncentrat të paholluar në radiator.

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.