;

ARGJILE PER BOJEN E MAKINES K2 GLINKA 60G - L701

(0 Vleresime)

780 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • ARGJILE PER BOJEN E MAKINES K2 GLINKA 60G - L701 Argjilë për bojën e makinës me cilësi të lartë për të hequr lehtësisht papastërtitë dhe ndotësit e dëmshëm sipërfaqësorë siç janë spërkatjet e tepërta të bojës, rrëshirën e pemëve, mbetjet e insekteve, mbetjet dhe papastërtitë industriale, jashtëqitjet e zogjve dhe papastërtitë e tjera të forta. Argjila është e sigurtë për bojën, pjesët e kromuara, xhamat, fibrat e xhamit dhe plastikën. Është gjithashtu e sigurtë për serviset e bojës për makinë. Perfekte për përdorim para dhe gjatë proceseve të rregullta të luçidimit. MËNYRA E PËRDORIMIT: Shkëputni një copë argjile prej 10-20 gramësh dhe jepini formën e një disku të sheshtë me duar. Sipërfaqja e cila do të trajtohet duhet të jetë larë më parë me shampo. Përdoreni në kombinim me lubrifikantë argjile ose ujë dhe me shampo makine. Spërkateni sipërfaqen e bojës dhe më pas kaloni argjilën për të hequr papastërtitë prezente. Përzijeni përsëri dhe jepini formën e diskut të sheshtë sapo argjila të mbledhë sasinë e duhur të papastërtive. Masat paraprake të sigurisë: Mbajeni larg fëmijëve.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

ARGJILE PER BOJEN E MAKINES K2 GLINKA 60G - L701 Argjilë për bojën e makinës me cilësi të lartë për të hequr lehtësisht papastërtitë dhe ndotësit e dëmshëm sipërfaqësorë siç janë spërkatjet e tepërta të bojës, rrëshirën e pemëve, mbetjet e insekteve, mbetjet dhe papastërtitë industriale, jashtëqitjet e zogjve dhe papastërtitë e tjera të forta. Argjila është e sigurtë për bojën, pjesët e kromuara, xhamat, fibrat e xhamit dhe plastikën. Është gjithashtu e sigurtë për serviset e bojës për makinë. Perfekte për përdorim para dhe gjatë proceseve të rregullta të luçidimit. MËNYRA E PËRDORIMIT: Shkëputni një copë argjile prej 10-20 gramësh dhe jepini formën e një disku të sheshtë me duar. Sipërfaqja e cila do të trajtohet duhet të jetë larë më parë me shampo. Përdoreni në kombinim me lubrifikantë argjile ose ujë dhe me shampo makine. Spërkateni sipërfaqen e bojës dhe më pas kaloni argjilën për të hequr papastërtitë prezente. Përzijeni përsëri dhe jepini formën e diskut të sheshtë sapo argjila të mbledhë sasinë e duhur të papastërtive. Masat paraprake të sigurisë: Mbajeni larg fëmijëve.

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.