;

ANTIFRIZ MOTOX -74°C LONG LIFE (G13) NEW 1L

(0 Vleresime)

780 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • ANTIFRIZA MOTOX G13 është një antifriz e koncentruar e cilësisë së lartë me bazë propilenglikoli me aditivë organikë, pa BORATE, FOSFATE, SILIKATE, AMINA, NITRITE dhe NITRATE. Përdorimi i MOTOX G13 rekomandohet për kushte pune ekstreme në makina dhe kamionë me motorr benzine dhe nafte. Mbron me sukses sistemin e ftohjes nga ndryshku, formimi i llumrave dhe korrozioni, si gjatë stinës së verës ashtu edhe asaj të dimrit. Antifriza MOTOX G13 ka një pikë vlimi të lartë dhe ruan një vlerë të qëndrueshme pH. Për të arritur mbrojtjen optimale të motorrit nga ngrirja, mbinxehja dhe korrozioni, përdoreni produktin në një raport 1: 1 me ujë të distiluar. RAPORTI I HOLLIMIT 50% : 50% --> -37°C 40% : 60% --> -25°C Falë formulimit të saj inovativ, ajo mund të përzihet me të gjitha llojet e antifrizave të së njëjtës klasë. Antifriza MOTOX G13 plotëson kërkesat e mëposhtme: ASTDM D 3306, ASTDM D 4985. Gjithashtu mbulon standardet ndërkombëtare: BS6580 (MB); FW Heft R 443 (D); AFNOR R 15/601 (1) (F); SAE J 1034 (1); JIS K 2234 (1) (J); KSM 2142 (K); CUNA NC 956 - 16; UNE 26361-88 (E); EMPA (CH); ASTM D 3306 & 4985; NATO S 759; E / L 1415c (MIL ITALI). Plotëson specifikimet teknike të kompanive: PORSHE / VW / AUDI / SEAT / SKODA TL 774 D, MERCEDES MW 325.3, FORD ESE M97B49-A CUMMINS 85T8-2, MAN N MAN 248 & amp 324, RENAULT 41-01-7DMANSS 41-01-00 W B & WD 36 5600, VOLVO (REG.No206), FORD ESC M 97 B49-A, OPEL GM QL 130100.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

ANTIFRIZA MOTOX G13 është një antifriz e koncentruar e cilësisë së lartë me bazë propilenglikoli me aditivë organikë, pa BORATE, FOSFATE, SILIKATE, AMINA, NITRITE dhe NITRATE. Përdorimi i MOTOX G13 rekomandohet për kushte pune ekstreme në makina dhe kamionë me motorr benzine dhe nafte. Mbron me sukses sistemin e ftohjes nga ndryshku, formimi i llumrave dhe korrozioni, si gjatë stinës së verës ashtu edhe asaj të dimrit. Antifriza MOTOX G13 ka një pikë vlimi të lartë dhe ruan një vlerë të qëndrueshme pH. Për të arritur mbrojtjen optimale të motorrit nga ngrirja, mbinxehja dhe korrozioni, përdoreni produktin në një raport 1: 1 me ujë të distiluar. RAPORTI I HOLLIMIT 50% : 50% --> -37°C 40% : 60% --> -25°C Falë formulimit të saj inovativ, ajo mund të përzihet me të gjitha llojet e antifrizave të së njëjtës klasë. Antifriza MOTOX G13 plotëson kërkesat e mëposhtme: ASTDM D 3306, ASTDM D 4985. Gjithashtu mbulon standardet ndërkombëtare: BS6580 (MB); FW Heft R 443 (D); AFNOR R 15/601 (1) (F); SAE J 1034 (1); JIS K 2234 (1) (J); KSM 2142 (K); CUNA NC 956 - 16; UNE 26361-88 (E); EMPA (CH); ASTM D 3306 & 4985; NATO S 759; E / L 1415c (MIL ITALI). Plotëson specifikimet teknike të kompanive: PORSHE / VW / AUDI / SEAT / SKODA TL 774 D, MERCEDES MW 325.3, FORD ESE M97B49-A CUMMINS 85T8-2, MAN N MAN 248 & amp 324, RENAULT 41-01-7DMANSS 41-01-00 W B & WD 36 5600, VOLVO (REG.No206), FORD ESC M 97 B49-A, OPEL GM QL 130100.

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.