;

ANTIFRIZ MOTOX -74°C LONG LIFE (G12) 1L

(0 Vleresime)

720 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • ANTIFRIZA MOTOX G12 është një antifriz e koncentruar që siguron mbrojtje efektive të motorrit nga ngrirja, mbinxehja dhe korrozioni. Mund të përdoret pa kufizime për motorrët me sisteme ftohje alumini, gize dhe sisteme të kombinuara me lidhje alumini ose bakri. Për të arritur mbrojtjen optimale të motorrit nga ngrirja, mbinxehja dhe korrozioni, rekomandohet përdorimi i produktit në një raport 1: 1 me ujë të distiluar. RAPORTI I HOLLIMIT 50% : 50% --> -37°C 40% : 60% --> -25°C ANTIFRIZA MOTOX G12 është një ftohës i klasit të lartë për motorrët pa përmbajtje BORATESH, FOSFATESH, SILIKATESH, AMINASH, NITRITESH dhe NITRATESH. ANTIFRIZA MOTOX G12 plotëson kërkesat: ASTDM D 3306, ASTDM D 4985. Përmbush gjithashtu standardet ndërkombëtare: BS6580 (MB); FW Heft R 443 (D); AFNOR R 15/601 (1) (F); SAE J 1034 (1); JIS K 2234 (1) (J); KSM 2142 (K); CUNA NC 956 - 16; UNE 26361-88 (E); EMPA (CH); ASTM D 3306 & 4985; NATO S 759; E / L 1415c (MIL ITALI). PLOTËSON SPECIFIKIMET TEKNIKE TË KOMPANIVE: PORSCHE / VW / AUDI / SEAT / SKODA TL 774 D, MERCEDES MB 325.3, FORD ESE M97B49-A CUMMINS 85T8-2, MAN N MAN 248 & amp324, RENAULT 41-01-BDMAN 41-01-04-001 & WD 36 5600, VOLVO (REG.No206), FORD ESC M97 B49-A, OPEL GM QL130100
Sasia

Kontakt

Shperndaje

ANTIFRIZA MOTOX G12 është një antifriz e koncentruar që siguron mbrojtje efektive të motorrit nga ngrirja, mbinxehja dhe korrozioni. Mund të përdoret pa kufizime për motorrët me sisteme ftohje alumini, gize dhe sisteme të kombinuara me lidhje alumini ose bakri. Për të arritur mbrojtjen optimale të motorrit nga ngrirja, mbinxehja dhe korrozioni, rekomandohet përdorimi i produktit në një raport 1: 1 me ujë të distiluar. RAPORTI I HOLLIMIT 50% : 50% --> -37°C 40% : 60% --> -25°C ANTIFRIZA MOTOX G12 është një ftohës i klasit të lartë për motorrët pa përmbajtje BORATESH, FOSFATESH, SILIKATESH, AMINASH, NITRITESH dhe NITRATESH. ANTIFRIZA MOTOX G12 plotëson kërkesat: ASTDM D 3306, ASTDM D 4985. Përmbush gjithashtu standardet ndërkombëtare: BS6580 (MB); FW Heft R 443 (D); AFNOR R 15/601 (1) (F); SAE J 1034 (1); JIS K 2234 (1) (J); KSM 2142 (K); CUNA NC 956 - 16; UNE 26361-88 (E); EMPA (CH); ASTM D 3306 & 4985; NATO S 759; E / L 1415c (MIL ITALI). PLOTËSON SPECIFIKIMET TEKNIKE TË KOMPANIVE: PORSCHE / VW / AUDI / SEAT / SKODA TL 774 D, MERCEDES MB 325.3, FORD ESE M97B49-A CUMMINS 85T8-2, MAN N MAN 248 & amp324, RENAULT 41-01-BDMAN 41-01-04-001 & WD 36 5600, VOLVO (REG.No206), FORD ESC M97 B49-A, OPEL GM QL130100

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.