;

ANTIFRIZ MOTOX -72°C 4L

(0 Vleresime)

2,110 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • ANTIFRIZA MOTOX -72°C është një antifriz efektive për sistemin e ftohjes së motorrit, me viskozitet të ulët, e krijuar për përdorim në sistemin e ftohjes së motorrëve me djegie të brendshme, dhe si ftohës në shkëmbyesit e nxehtësisë për temperatura të ajrit deri në -72°C. Udhëzime përdorimi: Antifriza është e koncentruar. Hollohet me ujë të distiluar sipas nivelit të dëshiruar dhe efikasitetit të rezistencës ndaj ftohtit që ju dëshironi të merrni. RAPORTI I HOLLIMIT 1 : 1 --> -36°C 1 : 2 --> -18°C
Sasia

Kontakt

Shperndaje

ANTIFRIZA MOTOX -72°C është një antifriz efektive për sistemin e ftohjes së motorrit, me viskozitet të ulët, e krijuar për përdorim në sistemin e ftohjes së motorrëve me djegie të brendshme, dhe si ftohës në shkëmbyesit e nxehtësisë për temperatura të ajrit deri në -72°C. Udhëzime përdorimi: Antifriza është e koncentruar. Hollohet me ujë të distiluar sipas nivelit të dëshiruar dhe efikasitetit të rezistencës ndaj ftohtit që ju dëshironi të merrni. RAPORTI I HOLLIMIT 1 : 1 --> -36°C 1 : 2 --> -18°C

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.