;

Aparat tensioni elektronik

(0 Vleresime)

1,990 Lekë 2,990 Lekë (-33%)

Shitesi: Magic Shop Gjendja: Ne Stok

  • Mates per presionin e gjakut dhe tensionit. Aparati mates eshte elektronik dhe ka ekran dixhital. Ka nje perdorim te thjeshte dhe mund te perdoret nga kushdo. Përdoret me mënyrën e vendosjes lehtesisht tek krahu dhe pajisja do mase presionin e gjakut, prisni për pak kohë për të kuptuar rezultatin përfundimtar. Ka nje kapacitet prej 5000 matjesh ne muaj. Arrin te perballoje pa problem presionin nga 0-299mmhg. Aparati perdoret per perdorim spitalor pasi eshte shume i sigurt dhe preciz. Matesi ka dhe opsionin e vecante qe te ndihmon dhe ta degjosh ate cka shkruhet ne ekran duke e bere me te thjeshte perdorimin e tij. Paketimi permban monitorin e aparatit te tensionit dhe fashen e krahut. Aparati funksionon me bateri. Vjen ne permasa 10cm x 12cm x 5.5cm dhe peshon 450gr qe e ben ate te pershtatshem per cdo lloj hapesire qe ju mund te keni ne shtepine tuaj. Presioni: 0-299mmHg. Pulsi: 40-200 Pulsi / Min. Presioni: + -3mmHg. Shkalla e pulsit: brenda + -5%
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Mates per presionin e gjakut dhe tensionit. Aparati mates eshte elektronik dhe ka ekran dixhital. Ka nje perdorim te thjeshte dhe mund te perdoret nga kushdo. Përdoret me mënyrën e vendosjes lehtesisht tek krahu dhe pajisja do mase presionin e gjakut, prisni për pak kohë për të kuptuar rezultatin përfundimtar. Ka nje kapacitet prej 5000 matjesh ne muaj. Arrin te perballoje pa problem presionin nga 0-299mmhg. Aparati perdoret per perdorim spitalor pasi eshte shume i sigurt dhe preciz. Matesi ka dhe opsionin e vecante qe te ndihmon dhe ta degjosh ate cka shkruhet ne ekran duke e bere me te thjeshte perdorimin e tij. Paketimi permban monitorin e aparatit te tensionit dhe fashen e krahut. Aparati funksionon me bateri. Vjen ne permasa 10cm x 12cm x 5.5cm dhe peshon 450gr qe e ben ate te pershtatshem per cdo lloj hapesire qe ju mund te keni ne shtepine tuaj. Presioni: 0-299mmHg. Pulsi: 40-200 Pulsi / Min. Presioni: + -3mmHg. Shkalla e pulsit: brenda + -5%

Magic Shop

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.