;

Anal Plug Vibe Anal Drops Grey

(0 Vleresime)

2,700 Lekë

Shitesi: Erozone Gjendja: Ne Stok

  • Anal plug me vibrim në ngjyrë gri, me majë të rrumbullakët dhe me flatra mbajtëse ne pjesën fundore. Bateria e përfshirë. Gjatësia rreth 12 cm, thellësia e depërtimit 8 cm, diametri 1-3 cm.
Sasia
Raporto

Kodi: #6604

Kategori:Eros, Sex Toys, Anal

Kontakt

Shperndaje

Anal plug me vibrim në ngjyrë gri, me majë të rrumbullakët dhe me flatra mbajtëse ne pjesën fundore. Bateria e përfshirë. Gjatësia rreth 12 cm, thellësia e depërtimit 8 cm, diametri 1-3 cm.

Erozone