;

ANTIFRIZ AREXONS SPECIAL PER DIESEL -35°C+124°C 2L-8018

(0 Vleresime)

1,060 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • Antifriz Arexons për mbrojtjen e radiatorit e gatshme për përdorim në ngjyrë vjollcë. Siguron mbrojtje kundër ngrirjes deri në temperaturën -35°C, mbrojtje kundër vlimit deri në temperaturën +124°C. Efekt anti-gërryes, anti-shkumë, anti-kavitacion dhe anti-zmërç në motorr dhe tek pjesët e sistemit të ftohjes. Është menduar të përdoret specifikisht dhe të plotësojë nevojat për të gjithë tipet modern të motorrëve me naftë si: JTD, TDI, HDI, CDI dhe DCI. Është formuluar ekskluzivisht nga një teknologji me natyrë organike (Total Organic Technology) duke siguruar një mbrojtje të lartë tek motorrët e rinj të prodhuar nga aliazhet e aluminit. Nuk përmban nitrate, fosfate dhe amine. Mund të përdoret për shtim niveli ose për të ndërruar plotësisht antifrizen. Formati 2L.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Antifriz Arexons për mbrojtjen e radiatorit e gatshme për përdorim në ngjyrë vjollcë. Siguron mbrojtje kundër ngrirjes deri në temperaturën -35°C, mbrojtje kundër vlimit deri në temperaturën +124°C. Efekt anti-gërryes, anti-shkumë, anti-kavitacion dhe anti-zmërç në motorr dhe tek pjesët e sistemit të ftohjes. Është menduar të përdoret specifikisht dhe të plotësojë nevojat për të gjithë tipet modern të motorrëve me naftë si: JTD, TDI, HDI, CDI dhe DCI. Është formuluar ekskluzivisht nga një teknologji me natyrë organike (Total Organic Technology) duke siguruar një mbrojtje të lartë tek motorrët e rinj të prodhuar nga aliazhet e aluminit. Nuk përmban nitrate, fosfate dhe amine. Mund të përdoret për shtim niveli ose për të ndërruar plotësisht antifrizen. Formati 2L.

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.