;

ANTIFRIZ AREXONS ROLIN ALUX I KUQ 1L-8010

(0 Vleresime)

930 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • Antifriz Arexons Rolin Alux e gatshme për përdorim në ngjyrë të kuqe e formuluar me teknologjinë T.O.T (Total Organic Technology) për një mbrojtje maksimale tek motorrët e rinj me përbërje të aliazheve të aluminit. Siguron mbrojtje kundër ngrirjes deri në temperaturën -39°C, mbrojtje kundër vlimit deri në temperaturën +125°C. Nuk përmban nitrate, fosfate dhe amine që janë të dëmshme për mjedisin. Efekt anti-shkumë, anti-zmërç dhe anti-gërryes në motorr dhe pjesët e tjera të sistemit ftohës. Mbron mjaft mirë pjesët e gomës. Mbrojtja maksimale është deri në 4 vite ose 100.000km. Mund të përdoret për shtim niveli ose për të ndërruar plotësisht antifrizen. Formati 1L.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Antifriz Arexons Rolin Alux e gatshme për përdorim në ngjyrë të kuqe e formuluar me teknologjinë T.O.T (Total Organic Technology) për një mbrojtje maksimale tek motorrët e rinj me përbërje të aliazheve të aluminit. Siguron mbrojtje kundër ngrirjes deri në temperaturën -39°C, mbrojtje kundër vlimit deri në temperaturën +125°C. Nuk përmban nitrate, fosfate dhe amine që janë të dëmshme për mjedisin. Efekt anti-shkumë, anti-zmërç dhe anti-gërryes në motorr dhe pjesët e tjera të sistemit ftohës. Mbron mjaft mirë pjesët e gomës. Mbrojtja maksimale është deri në 4 vite ose 100.000km. Mund të përdoret për shtim niveli ose për të ndërruar plotësisht antifrizen. Formati 1L.

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.