;

ANTIFRIZ AREXONS ALL SEASONS 2L-8061

(0 Vleresime)

820 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • Antifriz Arexons për mbrojtjen e radiatorit e gatshme për përdorim në ngjyrë të kuqe. Siguron mbrojtje kundër ngrirjes deri në temperaturën -10°C, mbrojtje kundër vlimit deri në temperaturën +118°C. Formuluar me teknologjinë T.O.T (Total Organic Technology) për një mbrojtje maksimale tek motorrët e rinj me përbërje të aliazheve të aluminit. Përdoret tek motorrët e rinj të naftës dhe benzinës, multivalvola, turbokompresorë, injeksion direkt ose indirekt dhe cammon-rail. Nuk përmban nitrate, fosfate dhe amine që janë të dëmshme për mjedisin. Mund të përdoret për shtim niveli ose për të ndërruar plotësisht antifrizen. Formati 2L.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Antifriz Arexons për mbrojtjen e radiatorit e gatshme për përdorim në ngjyrë të kuqe. Siguron mbrojtje kundër ngrirjes deri në temperaturën -10°C, mbrojtje kundër vlimit deri në temperaturën +118°C. Formuluar me teknologjinë T.O.T (Total Organic Technology) për një mbrojtje maksimale tek motorrët e rinj me përbërje të aliazheve të aluminit. Përdoret tek motorrët e rinj të naftës dhe benzinës, multivalvola, turbokompresorë, injeksion direkt ose indirekt dhe cammon-rail. Nuk përmban nitrate, fosfate dhe amine që janë të dëmshme për mjedisin. Mund të përdoret për shtim niveli ose për të ndërruar plotësisht antifrizen. Formati 2L.

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.