;

ANTIFRIZ AREXONS -20°C 2L-8054

(0 Vleresime)

790 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • Antifriz Arexons për mbrojtjen e radiatorit në ngjyrë jeshile. Gati për t’u përdorur. Siguron mbrojtje kundër ngrirjes deri në temperaturën -20°C, mbrojtje kundër vlimit deri në temperaturën +121°C. Efekt anti-gërryes, anti-shkumë, anti-kavitacion dhe anti-zmërç në motorr dhe në pjesët e sistemit të ftohjes. Përdoret tek motorrët e rinj të naftës dhe benzinës, multivalvola, turbokompresorë, me injeksion direkt ose indirekt dhe cammon-rail. Nuk përmban nitrate, fosfate dhe amine. Mund të përdoret për shtim niveli ose për të ndërruar plotësisht antifrizen. Formati 2L.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Antifriz Arexons për mbrojtjen e radiatorit në ngjyrë jeshile. Gati për t’u përdorur. Siguron mbrojtje kundër ngrirjes deri në temperaturën -20°C, mbrojtje kundër vlimit deri në temperaturën +121°C. Efekt anti-gërryes, anti-shkumë, anti-kavitacion dhe anti-zmërç në motorr dhe në pjesët e sistemit të ftohjes. Përdoret tek motorrët e rinj të naftës dhe benzinës, multivalvola, turbokompresorë, me injeksion direkt ose indirekt dhe cammon-rail. Nuk përmban nitrate, fosfate dhe amine. Mund të përdoret për shtim niveli ose për të ndërruar plotësisht antifrizen. Formati 2L.

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.