;

ADITIV PER PASTRIM IMPIANT GAZI GPL AREXONS 120ML-9837

(0 Vleresime)

1,440 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • Aditiv gazi që është formuluar posaçërisht për përdorim të drejtpërdrejtë në rezervuarin e gazit të lëngshëm LPG. Ai eliminon lagështinë, mbeturinat sulfuroze, amoniakun, ndotësit nga rezervuari dhe nga reduktori i presionit, duke i mbajtur ato të pastra. Pastron dhe lubrifikon injektorët dhe elektrovalvolat në sistemin e rrugëve të gazit LPG. Garanton djegien e rregullt. Lehtëson ndezjen në të ftohtë. Zvogëlon kostot e mirëmbajtjes në të gjithë sistemin LPG. Si dhe sa shpesh ta përdor këtë aditiv? Produkti hidhet direkt në depoziten e karburantit, mundësisht përpara se të hidhet karburanti. Një dozë e tillë mjafton për të trajtuar 30-40 litra karburant. Për të ruajtur përfitimet, përsëriteni trajtimin çdo 3/4 muaj ose 10,000 km.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Aditiv gazi që është formuluar posaçërisht për përdorim të drejtpërdrejtë në rezervuarin e gazit të lëngshëm LPG. Ai eliminon lagështinë, mbeturinat sulfuroze, amoniakun, ndotësit nga rezervuari dhe nga reduktori i presionit, duke i mbajtur ato të pastra. Pastron dhe lubrifikon injektorët dhe elektrovalvolat në sistemin e rrugëve të gazit LPG. Garanton djegien e rregullt. Lehtëson ndezjen në të ftohtë. Zvogëlon kostot e mirëmbajtjes në të gjithë sistemin LPG. Si dhe sa shpesh ta përdor këtë aditiv? Produkti hidhet direkt në depoziten e karburantit, mundësisht përpara se të hidhet karburanti. Një dozë e tillë mjafton për të trajtuar 30-40 litra karburant. Për të ruajtur përfitimet, përsëriteni trajtimin çdo 3/4 muaj ose 10,000 km.

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.