;

ADITIV NAFTE AREXONS PRO EXTREME DIESEL 325ML-9673

(0 Vleresime)

1,620 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • Pro Extreme është aditiv nafte i cili pasi është hedhur në depoziten e karburantit fillon të veprojë duke e mbajtur atë dhe të gjithë sistemin e rrugëve të karburantit të pastër dhe efiçent. Pro Extreme është një aditiv shumë efektiv me veprim të zgjatur. Ai kryen një veprim të dyfishtë pastrues: pastrim ekstrem dhe heqje të depozitimeve në depoziten e karburantit, mban rrugët e karburanitit të pastra për një kohë të gjatë, garanton një performancë më të mirë të motorrit, mbron rrugët e karburantit nga gërryerja, rregullon konsumin e karburantit. Si dhe sa shpesh ta përdor këtë aditiv? Produkti hidhet direkt në depozitën e karburantit, mundësisht përpara se të hidhet karburanti. Prodhuesi rekomandon të përdoret çdo 9.000 km. Një dozë e tillë mjafton për të trajtuar 50-60 litra naftë.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Pro Extreme është aditiv nafte i cili pasi është hedhur në depoziten e karburantit fillon të veprojë duke e mbajtur atë dhe të gjithë sistemin e rrugëve të karburantit të pastër dhe efiçent. Pro Extreme është një aditiv shumë efektiv me veprim të zgjatur. Ai kryen një veprim të dyfishtë pastrues: pastrim ekstrem dhe heqje të depozitimeve në depoziten e karburantit, mban rrugët e karburanitit të pastra për një kohë të gjatë, garanton një performancë më të mirë të motorrit, mbron rrugët e karburantit nga gërryerja, rregullon konsumin e karburantit. Si dhe sa shpesh ta përdor këtë aditiv? Produkti hidhet direkt në depozitën e karburantit, mundësisht përpara se të hidhet karburanti. Prodhuesi rekomandon të përdoret çdo 9.000 km. Një dozë e tillë mjafton për të trajtuar 50-60 litra naftë.

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.