;

ADITIV NAFTE AREXONS FAP/ DPF 325ML-9842

(0 Vleresime)

1,340 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • Produkt specifik për makinat që janë të pajisura me filtër DPF/FAP. Duhet të përdoret në dozën dhe frekuencën kohore të rekomanduar. Zvogëlon formimin e grimcave, duke zgjatur intervalet e rigjenerimit të filtrit. Pastron thellësisht dhe mbron të gjithë sistemin e rrugëve të karburantit, me efektivitet të plotë pas vetëm një trajtimi. Rrit numrin e cetanit me 5 njësi, duke siguruar ndezje më të lehtë në të ftohtë dhe uljen e zhurmës në punën e motorrit. Si dhe sa shpesh ta përdor këtë aditiv? Produkti hidhet direkt në depoziten e karburantit, mundësisht përpara se të hidhet karburanti. Një dozë e tillë prej 250ml mjafton për të trajtuar 40-50 litra naftë. Rekomandohet që të përdoret një herë në 10.000 km.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Produkt specifik për makinat që janë të pajisura me filtër DPF/FAP. Duhet të përdoret në dozën dhe frekuencën kohore të rekomanduar. Zvogëlon formimin e grimcave, duke zgjatur intervalet e rigjenerimit të filtrit. Pastron thellësisht dhe mbron të gjithë sistemin e rrugëve të karburantit, me efektivitet të plotë pas vetëm një trajtimi. Rrit numrin e cetanit me 5 njësi, duke siguruar ndezje më të lehtë në të ftohtë dhe uljen e zhurmës në punën e motorrit. Si dhe sa shpesh ta përdor këtë aditiv? Produkti hidhet direkt në depoziten e karburantit, mundësisht përpara se të hidhet karburanti. Një dozë e tillë prej 250ml mjafton për të trajtuar 40-50 litra naftë. Rekomandohet që të përdoret një herë në 10.000 km.

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.