;

ADITIV NAFTE AREXONS FAP/ DPF 250ML-9487

(0 Vleresime)

1,170 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • Aditiv nafte specifik për makinat që janë të pajisura me filtrat FAP/ DPF. Zvogëlon prodhimin e PM10. Përmirëson djegien dhe siguron që filtri i grimcave të ndotet sa më pak. Zvogëlon ciklet e rigjenerimit duke zgjatur kështu intervalet e mirëmbajtjes së filtrave të grimcave FAP/ DPF. Siguron një pastrim të plotë me një trajtim të vetëm. Kontribuon në uljen e konsumit të karburantit. I përshtatshëm me naftën që është sot në treg. Produkti testohet sipas testeve XUD9 dhe CEC DW 10. Si dhe sa shpesh ta përdor këtë aditiv? Produkti hidhet direkt në depozitën e karburantit, mundësisht përpara se të hidhet karburanti. Prodhuesi rekomandon të përdoret çdo 4-5000 km. Një dozë e tillë prej 250ml mjafton për të trajtuar 40 litra karburant.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Aditiv nafte specifik për makinat që janë të pajisura me filtrat FAP/ DPF. Zvogëlon prodhimin e PM10. Përmirëson djegien dhe siguron që filtri i grimcave të ndotet sa më pak. Zvogëlon ciklet e rigjenerimit duke zgjatur kështu intervalet e mirëmbajtjes së filtrave të grimcave FAP/ DPF. Siguron një pastrim të plotë me një trajtim të vetëm. Kontribuon në uljen e konsumit të karburantit. I përshtatshëm me naftën që është sot në treg. Produkti testohet sipas testeve XUD9 dhe CEC DW 10. Si dhe sa shpesh ta përdor këtë aditiv? Produkti hidhet direkt në depozitën e karburantit, mundësisht përpara se të hidhet karburanti. Prodhuesi rekomandon të përdoret çdo 4-5000 km. Një dozë e tillë prej 250ml mjafton për të trajtuar 40 litra karburant.

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.