;

ADITIV NAFTE AREXONS DIESEL COMMON RAIL INJECTORS CLEANER 250ML-9830

(0 Vleresime)

850 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • Aditiv nafte që kontribuon në një kursim mesatar të karburantit prej 2.5%. Kundërvepron korrozionin dhe mykun. Rivendos efikasitetin e sistemit të karburantit. Pastron injektorët shumë shpejt pas vetëm një trajtimi. Optimizon djegien. Përmirëson performancën e motorrit. Lehtëson ndezjen në temperatura të ulta. Redukton zhurmën dhe gazrat e shkarkimit. Si dhe sa shpesh ta përdor këtë aditiv? E gjithë përmbajtja e bidonit duhet të hidhet në depozitën e karburantit, mundësisht përpara se të hidhet karburanti. Rekomandohet që trajtimi të përsëritet në çdo 5.000 km. Sasia prej 250ml është e mjaftueshme për trajtimin e 50 litrave naftë.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Aditiv nafte që kontribuon në një kursim mesatar të karburantit prej 2.5%. Kundërvepron korrozionin dhe mykun. Rivendos efikasitetin e sistemit të karburantit. Pastron injektorët shumë shpejt pas vetëm një trajtimi. Optimizon djegien. Përmirëson performancën e motorrit. Lehtëson ndezjen në temperatura të ulta. Redukton zhurmën dhe gazrat e shkarkimit. Si dhe sa shpesh ta përdor këtë aditiv? E gjithë përmbajtja e bidonit duhet të hidhet në depozitën e karburantit, mundësisht përpara se të hidhet karburanti. Rekomandohet që trajtimi të përsëritet në çdo 5.000 km. Sasia prej 250ml është e mjaftueshme për trajtimin e 50 litrave naftë.

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.