;

ADITIV NAFTE AREXONS COMPLETE FUEL SYSTEM CLEANER 250ML-9795

(0 Vleresime)

1,290 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • Aditiv nafte që kundërvepron korrozionin dhe mykun. Ai ushtron një veprim të shpejtë pastrues, duke pastruar plotësisht sistemin e rrugëve të karburantit dhe duke rritur në këtë mënyrë efektivitetin e motorrit. Paraqet një performancë të shkëlqyer në pastrimin e injektorëve. Rrit mesatarisht me 2 njësi numrin cetanit, gjë që sjell përmirësime pasuese në ndezjen në temperatura të ulta dhe në ulje të zhurmës gjatë punës së motorrit. Si dhe sa shpesh ta përdor këtë aditiv? E gjithë përmbajtja e bidonit duhet të derdhet në depozitën e karburantit, mundësisht përpara se të hidhet karburanti. Rekomandohet që trajtimi të përsëritet në çdo 6.000 km. Një dozë e tillë prej 250ml është e mjaftueshme për trajtimin e 50 litrave karburant.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Aditiv nafte që kundërvepron korrozionin dhe mykun. Ai ushtron një veprim të shpejtë pastrues, duke pastruar plotësisht sistemin e rrugëve të karburantit dhe duke rritur në këtë mënyrë efektivitetin e motorrit. Paraqet një performancë të shkëlqyer në pastrimin e injektorëve. Rrit mesatarisht me 2 njësi numrin cetanit, gjë që sjell përmirësime pasuese në ndezjen në temperatura të ulta dhe në ulje të zhurmës gjatë punës së motorrit. Si dhe sa shpesh ta përdor këtë aditiv? E gjithë përmbajtja e bidonit duhet të derdhet në depozitën e karburantit, mundësisht përpara se të hidhet karburanti. Rekomandohet që trajtimi të përsëritet në çdo 6.000 km. Një dozë e tillë prej 250ml është e mjaftueshme për trajtimin e 50 litrave karburant.

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.