;

ADITIV NAFTE AREXONS ANTIVEGETATIVO PROFESIONAL 250ML-9828

(0 Vleresime)

1,140 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • Aditiv nafte i cili parandalon përhapjen e mikrobeve në naftë. Nëse përdoret në dozën e duhur eliminon bakteret ekzistuese, algat dhe kërpudhat. Nuk ndryshon cilësinë e naftës kur përdoret. Rrit filtrueshmërinë e naftës. Si ta përdor këtë aditiv? Hidhet direkt në depozitën e karburantit mundësisht përpara se të hidhet karburanti. Doza për të pastruar naftën e kontaminuar: Një bidon prej 250ml është në gjendje të trajtojë një sasi prej 250 litrash nafte të kontaminuar. Një dozë e plotë sa depozita e vogël në krye të bidonit, trajton 25 litra naftë të kontaminuar. Doza për parandalim kontaminimi: Një bidon prej 250ml është në gjendje të trajtojë një sasi prej 1250 litrash nafte. Një dozë e plotë sa depozita e vogël në krye të bidonit, trajton 150 litra naftë të kontaminuar.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Aditiv nafte i cili parandalon përhapjen e mikrobeve në naftë. Nëse përdoret në dozën e duhur eliminon bakteret ekzistuese, algat dhe kërpudhat. Nuk ndryshon cilësinë e naftës kur përdoret. Rrit filtrueshmërinë e naftës. Si ta përdor këtë aditiv? Hidhet direkt në depozitën e karburantit mundësisht përpara se të hidhet karburanti. Doza për të pastruar naftën e kontaminuar: Një bidon prej 250ml është në gjendje të trajtojë një sasi prej 250 litrash nafte të kontaminuar. Një dozë e plotë sa depozita e vogël në krye të bidonit, trajton 25 litra naftë të kontaminuar. Doza për parandalim kontaminimi: Një bidon prej 250ml është në gjendje të trajtojë një sasi prej 1250 litrash nafte. Një dozë e plotë sa depozita e vogël në krye të bidonit, trajton 150 litra naftë të kontaminuar.

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.