;

ADITIV BENZINE PASTRUES INJEKTORESH AREXONS PROFESIONAL 325ML-9843

(0 Vleresime)

1,000 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • Aditiv profesional benzine i koncentruar që pastron dhe mbron sistemin e rrugëve të karburantit në motorrët me benzinë. Largon pa nevojën e çmontimit të motorrit depozitimet në injektorë, valvulat e thithjes dhe zvogëlon depozitimet në dhomën e djegies. Parandalon formimin e ndryshkut tek injektorët. Zvogëlon emetimet e CO dhe CH dhe zvogëlon emetimin e gazrave të tjerë. Rikthen funksionimin optimal të sistemit të rrugëve të karburantit. Mund të përdoret në të gjitha sistemet e injektimit. Nuk e dëmton konvertuesin katalitik. Eliminon vështirësitë në ftohje. Ul konsumin e karburantit. Si dhe sa shpesh ta përdor këtë aditiv? Produkti hidhet direkt në depozitën e karburantit mundësisht përpara se të hidhet karburanti. Një dozë e tillë prej 325ml mjafton për të trajtuar 20-40 litra benzinë.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Aditiv profesional benzine i koncentruar që pastron dhe mbron sistemin e rrugëve të karburantit në motorrët me benzinë. Largon pa nevojën e çmontimit të motorrit depozitimet në injektorë, valvulat e thithjes dhe zvogëlon depozitimet në dhomën e djegies. Parandalon formimin e ndryshkut tek injektorët. Zvogëlon emetimet e CO dhe CH dhe zvogëlon emetimin e gazrave të tjerë. Rikthen funksionimin optimal të sistemit të rrugëve të karburantit. Mund të përdoret në të gjitha sistemet e injektimit. Nuk e dëmton konvertuesin katalitik. Eliminon vështirësitë në ftohje. Ul konsumin e karburantit. Si dhe sa shpesh ta përdor këtë aditiv? Produkti hidhet direkt në depozitën e karburantit mundësisht përpara se të hidhet karburanti. Një dozë e tillë prej 325ml mjafton për të trajtuar 20-40 litra benzinë.

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.