;

ADITIV BENZINE AREXONS COMPLETE FUEL SYSTEM CLEANER 250ML-9794

(0 Vleresime)

1,290 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • Aditiv benzine që ushtron një veprim të shpejtë pastrues, duke pastruar plotësisht sistemin e rrugëve të karburantit dhe duke rritur kështu efikasitetin e motorrit. Përmirëson djegien duke zvogëluar nevojën për oktan. Pastron depozitimet në valvulat e thithjes. Përmirëson performancën e motorrit duke i rikthyer fuqinë dhe aftësinë në akselerim. Zgjat intervalin e mirëmbajtjes dhe kursen karburantin. Si dhe sa shpesh ta përdor këtë aditiv? E gjithë përmbajtja e bidonit duhet të hidhet direkt në depoziten e karburantit, mundësisht përpara se të hidhet karburanti. Përsëriteni trajtimin çdo 6.000 km. Një sasi e tillë prej 250ml është e mjaftueshme për trajtimin e 50 litrave benzinë.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Aditiv benzine që ushtron një veprim të shpejtë pastrues, duke pastruar plotësisht sistemin e rrugëve të karburantit dhe duke rritur kështu efikasitetin e motorrit. Përmirëson djegien duke zvogëluar nevojën për oktan. Pastron depozitimet në valvulat e thithjes. Përmirëson performancën e motorrit duke i rikthyer fuqinë dhe aftësinë në akselerim. Zgjat intervalin e mirëmbajtjes dhe kursen karburantin. Si dhe sa shpesh ta përdor këtë aditiv? E gjithë përmbajtja e bidonit duhet të hidhet direkt në depoziten e karburantit, mundësisht përpara se të hidhet karburanti. Përsëriteni trajtimin çdo 6.000 km. Një sasi e tillë prej 250ml është e mjaftueshme për trajtimin e 50 litrave benzinë.

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.