;

PASTE ABRAZIVE AREXONS MIRAGE 150ML-8253

(0 Vleresime)

590 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • Pastë abrazive që heq shenjat, gërvishtjet sipërfaqësore dhe mbetjet e gomës ose bojës nga fërkimet e vogla. Produkti është gjithashtu i përshtatshëm për të përmirësuar punimet e bojës pak të dëmtuar dhe bojërave shumë të oksiduara, duke përdorur një sfungjer luçidimi prej leshi ose një makinë luçiduese elektrike profesionale. Përveç përdorimit në trupin e makinave është e përshtatshme edhe për fibra xhami. MËNYRA E PËRDORIMIT: Të përdoret me luçidues elektrik dhe me sfungjerët e përshtatshëm të luçidimit. Tundeni përpara përdorimit. Mos e aplikoni produktin në sipërfaqe të nxehta. Nëse është e nevojshme, hollohet me benzinë, terpentinë minerale ose ujë. RUAJTJA: E pahapur në temperaturë ambienti ruhet për të paktën 3 vjet. PAKETIMI: Kuti metalike Sasia: 150ml
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Pastë abrazive që heq shenjat, gërvishtjet sipërfaqësore dhe mbetjet e gomës ose bojës nga fërkimet e vogla. Produkti është gjithashtu i përshtatshëm për të përmirësuar punimet e bojës pak të dëmtuar dhe bojërave shumë të oksiduara, duke përdorur një sfungjer luçidimi prej leshi ose një makinë luçiduese elektrike profesionale. Përveç përdorimit në trupin e makinave është e përshtatshme edhe për fibra xhami. MËNYRA E PËRDORIMIT: Të përdoret me luçidues elektrik dhe me sfungjerët e përshtatshëm të luçidimit. Tundeni përpara përdorimit. Mos e aplikoni produktin në sipërfaqe të nxehta. Nëse është e nevojshme, hollohet me benzinë, terpentinë minerale ose ujë. RUAJTJA: E pahapur në temperaturë ambienti ruhet për të paktën 3 vjet. PAKETIMI: Kuti metalike Sasia: 150ml

Benian SHA

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.