;

Aparat tensioni elektronik

(0 Vleresime)

2,590 Lekë

Shitesi: Magic Shop Gjendja: Ne Stok

  • Metoda e matjes: Metoda oksilometrike. Mat presionin e gjakut. Teknologjia dixhitale bën që monitori të identifikojë me saktësi presionin sistolik, presionin diastolik dhe rrahjet e zemrës. Ruan ne historikun e tij deri në 90 matje te ndryshme, në mënyrë që të mund të gjurmoni presionin e gjakut me kalimin e kohës. Ekran i madh LCD me 3 drita (e gjelbër / e verdhë / e kuqe) Specifikimet: Saktësia e PB: ± 3% mmHg (± 0,4 KPa) Saktësia e pulsit:% 5% Diapazoni i provës: 20 mmHg-280 mmHg (2.7 KPa-36 KPa) Diapazoni i Testit të Pulsit: 40-199 Rrahje / Minutë Diapazoni i rripave të dorës: 5,3-7,7 inç
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Metoda e matjes: Metoda oksilometrike. Mat presionin e gjakut. Teknologjia dixhitale bën që monitori të identifikojë me saktësi presionin sistolik, presionin diastolik dhe rrahjet e zemrës. Ruan ne historikun e tij deri në 90 matje te ndryshme, në mënyrë që të mund të gjurmoni presionin e gjakut me kalimin e kohës. Ekran i madh LCD me 3 drita (e gjelbër / e verdhë / e kuqe) Specifikimet: Saktësia e PB: ± 3% mmHg (± 0,4 KPa) Saktësia e pulsit:% 5% Diapazoni i provës: 20 mmHg-280 mmHg (2.7 KPa-36 KPa) Diapazoni i Testit të Pulsit: 40-199 Rrahje / Minutë Diapazoni i rripave të dorës: 5,3-7,7 inç

Magic Shop

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.