;

Kondicioner TCL

(0 Vleresime)

29,990 Lekë 34,990 Lekë (-14%)

Shitesi: Ozone Electronics Gjendja: Ne Stok

  • Kondicioner TCL TAC-09CHSA/XA21, Mjaft efikas dhe me nje performance te shkelqyer, tipi split, Me ngrohje dhe ftohje i pershtashem per ditet e nxehta dhe ato te ftohta, Niveli i zhurmes i ulet 50 db, me ekran LEd dhe filter antibakterial, Kapaciteti i përgjithshëm 12,000 BTU. Konsumi i energjise ne ftohje 1200 W, konsumi i energjie ne ngrohje: 1300 W, Mbulon siperfaqe: 20-25 m². Permasat: 77,7 x 25 x 20,5 cm, Garanci: 2 vjet.
Sasia
Raporto

Kodi: #47932

Kategori:Elektronika, Klima, Kondicionere

Kontakt

Shperndaje

Kondicioner TCL TAC-09CHSA/XA21, Mjaft efikas dhe me nje performance te shkelqyer, tipi split, Me ngrohje dhe ftohje i pershtashem per ditet e nxehta dhe ato te ftohta, Niveli i zhurmes i ulet 50 db, me ekran LEd dhe filter antibakterial, Kapaciteti i përgjithshëm 12,000 BTU. Konsumi i energjise ne ftohje 1200 W, konsumi i energjie ne ngrohje: 1300 W, Mbulon siperfaqe: 20-25 m². Permasat: 77,7 x 25 x 20,5 cm, Garanci: 2 vjet.

Ozone Electronics